Minik Hamburger Canavarları İçin Karne Hediyesi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Minik Hamburger Canavarları İçin Karne Hediyesi

GBK hamburgerlerinin etleri %100 dana etinden hiçbir katkı maddesi ilave edilmeden ve dondurulmadan günlük olarak üretiliyor. Artizan ekmekleri GBK’nin fırınından taze olarak sevk ediliyor. Soslar GBK şefleri tarafından günlük ve taze olarak üretilerek sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 31, 2012

31.05.2012

Çocukların yıl boyu heyecanla beklediği tatil günlerinin başlangıcına çok az kaldı. Karne kutlaması için çocuğunuzla lezzetli bir sofranın keyfini çıkarmak istiyorsanız Gourmet Burger Kitchen geniş çeşitliliğe sahip menüsüyle size birbirinden enfes seçenekler sunuyor.

Heyecanla beklenen yaz tatilinin başlayacağı günlere yaklaşırken çocuğunuza lezzetli bir hamburger ziyafeti armağan etmek istiyorsanız Gourmet Burger Kitchen’da sizleri enfes seçenekler bekliyor. Sliders, Junior Set Menü ve milkshake’ler küçük lezzet avcıları için tadına doyulmaz bir deneyim sunuyor.

GBK hamburgerlerinin etleri %100 dana etinden hiçbir katkı maddesi ilave edilmeden ve dondurulmadan günlük olarak üretiliyor. Artizan ekmekleri GBK’nin fırınından taze olarak sevk ediliyor. Soslar GBK şefleri tarafından günlük ve taze olarak üretilerek sunuluyor.

Üç adet mini Classic burgerin yer aldığı Sliders’ın yanı sıra 12 yaş ve altındaki çocuklar için GBK’de özel bir menü bulunuyor. GBK’nin Junior Set Menü’sünde burger olarak, Junior Beef, Junior Chicken ya da Junior Smokey Sausage seçeneklerinden birini tercih edebiliyorsunuz. Junior Beef, %100 Gönen dana eti, çedar peyniri, yeşillik, relish ve mayonezle hazırlanıyor. Junior Chicken, pane tavuk göğüs, yeşillik, relish ve mayonezden oluşuyor. Junior Smokey Sausage ise Frankfurter sosis, patates, yeşillik, relish ve mayonezle hazırlanıyor. Junior Set Menü’de burgerin yanı sıra küçük GBK patates kızartması, içecek ve son olarak lolipop servis ediliyor. İçecek olarak taze portakal suyu, Junior Milkshakes, Coca-Cola, Coca-Cola Light, Sprite, Fanta, Nestea veya ayran tercih edebiliyorsunuz.

Çocuğunuzla lezzetli bir sofranın keyfini çıkarın…

GBK Levent: Kanyon Alışveriş Merkezi, Levent
Tel: 0212 353 03 23

GBK Nişantaşı: Abdi İpekçi Cad. Reasürans Çarşısı Alt Girişi, Nişantaşı
Tel: 0212 240 66 65

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT