Miyabi Sushi Bento Öğlen Menüleri

Miyabi Sushi Bento Öğlen Menüleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Miyabi Sushi Bento Öğlen Menüleri

İş arası veremeyenler için ise Bento Menüleri paket olarak ofise süpariş vermek mümkün!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 18, 2015

Miyabi Sushi & Japanese Grill Bar “Bento Öğlen Menüleri” İle İş Arası Hoş Bir Mola Sunuyor…

İster iş yemekleri, ister sevdiklerinizle gün ortası keyifli ve lezzetli bir kaçamak için Miyabi’nin “Bento Menüleri” lezzetli bir alternatif oluşturuyor…

Miyabi Sushi & Japanese Grill Bar açıldığı günden beri lezzet tutkunlarının önemli uğrak yeri haline geldi. Hemen hemen her gece uzakdoğu mutfağının müdavimleri ile dolan Miyabi, Şubat ayı itibariyle bu lezzetleri daha ekonomik sunmak üzere Bento Menülerini oluşturdu. Toplam 8 çeşit set menüden oluşan Bento Menülerinde 4 farklı tepenyaki menüsü ve 4 farklı sushi menüsü bulunuyor. Üstelik seçeceğiniz her set menüde doyurucu porsiyonların yanısıra mutlaka çorba ve salata bulunuyor. Menü fiyatları 28TL ile 48TL arasında değişiyor. Lezzet tutkunları Bento menüleri ile öğlenleri Miyabi lezzetlerini yaklaşık %30-40 avantajlı tatma fırsatı buluyor.

Uzakdoğunun lezzetli tadlarını keyifli bir ev ortamında tadmak ve mekanın enerjisi ile biraz iş ortamından uzaklaşmak isteyenler için Miyabi enerjisi, lezzeti ve fiyatları ile alternatif oluşturuyor.

Öğlen arasında da işten kopamam diyenler için Miyabi’nin 8 kişilik özel bir odası bulunuyor. Önceden rezervasyon yaparak bu odada hem işlerinize devam edebilir hem de toplantınızı Bento Menüleri ile lezzet şölenine dönüştürebilirsiniz.

İş arası veremeyenler için ise Bento Menü leri paket olarak ofise süpariş vermek mümkün!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT