Mövenpick Hotel Istanbul'da Keyifli Bir Bayram Tatili...

Mövenpick Hotel Istanbul'da Keyifli Bir Bayram Tatili...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Hotel Istanbul'da Keyifli Bir Bayram Tatili...

Beyaz çikolatalı ve bademli, sütlü çikolatalı ve fındıklı ya da bitter çikolatalı ve Antep fıstıklı gibi benzersiz lezzetlerden oluşan GourmeT’nin ev yapımı çikolataları, bu bayramın en seçkin hediyelerinden biri olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 30, 2014

İstanbul'un eğlence ve alışveriş dünyasına saniyeler uzaklıkta ve 4. Levent metro istasyonunun hemen yanında bulunan Mövenpick Hotel Istanbul, Kurban Bayramı’nda hem keyifli bir tatille dinlenmek hem de şehrin güzelliklerini keşfetmek isteyenler için özel bir tatil seçeneği sunuyor.

3-12 Ekim 2014 tarihleri arasında geçerli olan Kurban Bayramı Paketi'nde; çift kişilik superior odada konaklama, açık büfe kahvaltı, hoş geldiniz içkisi, tadıyla tatile güzel bir başlangıç yapmanızı sağlayacak bir top Mövenpick dondurması, AzzuR Restaurant'taki öğle ve akşam yemeklerinde %15 indirim ve Wellness Centre'ın ücretsiz kullanımı gibi ayrıcalıklar yer alıyor.

Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte renkli bir bayram tatili yaşayacağınız bu özel fırsatın keyfini gece başı KDV hariç 130 Euro'dan başlayan fiyatlarla çıkarabilirsiniz. Aileleri ile aynı odayı paylaşan 6 yaşına kadar çocuklar ücretsizdir.

Rezervasyon için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz. www.moevenpick-hotels.com/istanbul

Mövenpick Hotel Istanbul'dan Leziz Bayram Çikolataları...

Mövenpick Hotel Istanbul’un yaratıcı Pastane Şefi Ferdi Balcıoğlu tarafından İsviçre çikolatalarıyla hazırlanan leziz ev yapımı çikolatalardan, İsviçre’nin ünlü Lindt veya özel üretim Laderach çikolatalarına kadar bayramın en tatlı sürprizleri GourmeT’de sizleri bekliyor.

Beyaz çikolatalı ve bademli, sütlü çikolatalı ve fındıklı ya da bitter çikolatalı ve Antep fıstıklı gibi benzersiz lezzetlerden oluşan GourmeT’nin ev yapımı çikolataları, bu bayramın en seçkin hediyelerinden biri olacak. Ayrıca bayrama özel altın rengi kutular içerisinde sunulan Lindt çikolatalarını veya yenilikçi çikolata ustası Rudolf Laderach’ın özel tarifiyle hazırlanan çikolata ve trüfleri tercih ederek bayramda misafirlerinize nefis çikolatalar ikram edebilirsiniz. Enfes çikolataların baştan çıkarıcı lezzetini ve bayramın tatlı coşkusunu aile ve arkadaşlarıyla paylaşmak isteyenler, her gün 10.00-22.00 saatleri arasında Mövenpick GourmeT’ye uğrayarak sevdiklerini mutlu etmenin en lezzetli yolunu keşfedebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT