Mövenpick Hotel Istanbul’da Dondurmalı Kokteyller

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Hotel Istanbul’da Dondurmalı Kokteyller

Mövenpick Hotel Istanbul, birbirinden leziz alkollü ve alkolsüz dondurmalı kokteyllerle sıcak yaz günlerinde içinizi serinletecek öneriler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 11, 2011

11.07.2011

Mövenpick Hotel Istanbul, birbirinden leziz alkollü ve alkolsüz dondurmalı kokteyllerle sıcak yaz günlerinde içinizi serinletecek öneriler sunuyor.

Hiçbir katkı maddesi içermeyen %100 doğal Mövenpick dondurma ve sorbeleriyle hazırlanan kokteyller, muhteşem lezzetleriyle buz gibi bir kaçamak için yaz ayları boyunca BarAdoX’ta sizleri bekliyor.

Güneşin kavurucu sıcağında armut ve limon sorbeleri, taze nane ve meyvelerle hazırlanan Leaves & Peels kokteyliyle kendinizi şımartabilir veya Boss’y, Lime Dance, Milkberry ya da espresso tadıyla zindelik kazandıran Cold & Dark gibi diğer alkolsüz kokteyllerin sizi çıkaracağı keyifli serüvenle serinleyebilirsiniz.

Eğer seçiminiz alkollü bir kokteylse, frambuaz-çilek ve misket limon sorbelerinin Archers ve kavun likörü ile birlikteliğinden doğan Tic-Tac ile meyve bahçelerinde serin bir yolculuğa çıkabilir veya muhteşem lezzetleriyle size bir şölen yaşatacak olan Raspby, Protector, Attack, Yoyo ya da White in Dark gibi diğer alkollü kokteylleri deneyebilirsiniz.

Adres: Büyükdere Cad. 4 Levent İstanbul
Telefon: 0212 319 29 29
Web: www.moevenpick-hotels.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT