Mövenpick Hotel İstanbul’da Paskalya Brunch’ı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Hotel İstanbul’da Paskalya Brunch’ı

Mövenpick Hotel İstanbul, 24 Nisan 2011 Pazar günü, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte neşe içinde bir Paskalya Yortusu geçirmeniz için size muhteşem bir brunch sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 14, 2011

14.04.2011

Paskalya Yortusu’nun keyfi nefis bir Paskalya Brunch’ıyla çıkar.

Mövenpick Hotel İstanbul, 24 Nisan 2011 Pazar günü, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte neşe içinde bir Paskalya Yortusu geçirmeniz için size muhteşem bir brunch sunuyor.

Başaşçı David Hoyle ve ekibi tarafından hazırlanan geleneksel Paskalya spesiyalitelerini 11.30-14.30 saatleri arasında AzzuR Restaurant’taki Paskalya Brunch’ında tadabilirsiniz.

Rengarenk yumurtalar ve Paskalya tavşanlarıyla süslenecek olan AzzuR Restaurant aynı zamanda çocukların katılacağı ve birinci, ikinci ve üçüncüye çikolatadan yumurtaların hediye edileceği Yumurta Avlama Yarışması’na da ev sahipliği yapacak. Siz brunch’ın keyfini çıkarırken çocuklarınız da kendileri için özel olarak hazırlanmış oyun alanında palyaço gösterisiyle eğlenceli saatler geçirecekler.

Kişi başı KDV dahil 79 TL olan Paskalya Brunch’ı, 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için ise %50 indirimlidir.

Büyükdere Cad. 4. Levent Beşiktaş İstanbul
0212 319 29 29
www.moevenpick-hotels.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT