Mövenpick Hotel Istanbul’da Sihirli Bir Aşk Masalı...

Mövenpick Hotel Istanbul’da Sihirli Bir Aşk Masalı...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Hotel Istanbul’da Sihirli Bir Aşk Masalı...

Aşkın büyüsünü tüm ruhunuzda hissedeceğiniz yılın en romantik gecesine, canlı müzik ve aşk şarkılarının karşı konulmaz tınısı eşlik edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 31, 2017

Mövenpick Hotel Istanbul, 14 Şubat 2017 Sevgililer Günü’nde aşkınızı tatlı sürprizlerle şımartmanız için canlı müziğin eşlik ettiği, mum ışığının parıltısı altında bir akşam yemeği ve beş yıldızlı romantizm keyfini yaşatacak konaklama paketiyle birbirinden renkli programlar hazırladı.

Romantik Bir Sevgililer Günü Yemeği
İstanbul’un ışıltılı silüetini tüm güzelliğiyle gözler önüne seren Skyline Club Lounge’da düzenlenecek Sevgililer Günü yemeğinde, Mövenpick Hotel Istanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan, aşk aromalı lezzetlerle bezenmiş sürpriz menü sunulacak. Aşkın büyüsünü tüm ruhunuzda hissedeceğiniz yılın en romantik gecesine, canlı müzik ve aşk şarkılarının karşı konulmaz tınısı eşlik edecek. 19.00-23.00 saatleri arasındaki dört aşamalı Sevgililer Günü yemeği kişi başı 165 TL olup, iki adet yerli içecek, çay veya kahve ve KDV dahildir.

Sevgililer Günü Konaklama Paketi
Mövenpick Hotel Istanbul'un gecenin büyüsünü devam ettirmek isteyen çiftler için hazırladığı özel konaklama paketinde; 14 Şubat 2017 tarihinde superior odada iki kişi konaklama, Skyline Club Lounge’da iki kişilik Sevgililer Günü akşam yemeği, ertesi gün muhteşem bir açık büfe kahvaltı ve odada kalp şeklinde çikolata ikramı bulunuyor. Sevgililer Günü konaklama paketi gece başı KDV hariç 179 EUR’dur.

Rezervasyon için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz. www.movenpick.com/istanbul

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT