Mövenpick Hotel Istanbul’da Yeni Yıla Unutulmaz Bir Başlangıç...

Mövenpick Hotel Istanbul’da Yeni Yıla Unutulmaz Bir Başlangıç...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Hotel Istanbul’da Yeni Yıla Unutulmaz Bir Başlangıç...

Mövenpick Hotel Istanbul, kutlama yapılan uzun ve eğlenceli bir yılbaşı gecesinin ardından yeni yılın ilk gününe eşsiz bir konforla uyanmak isteyenler için yılbaşı konaklama paketleri sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 13, 2016

Mövenpick Hotel Istanbul, yeni yıla unutulmaz bir başlangıç yapmak isteyenler için canlı müziğin eşlik ettiği büyüleyici bir yılbaşı yemeği, İstanbul’un tepesinde heyecanlı bir parti ve ayrıcalıklı konaklama paketlerinin yer aldığı sürprizlerle dolu yılbaşı programları hazırladı.

AzzuR Restaurant'ta Heyecan Dolu Bir Yılbaşı Gecesi...
Yeni yılı, Mövenpick Hotel Istanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan seçkin lezzetler, Hande Ateş ve orkestrasının geçmişten günümüze en sevilen parçaları seslendireceği canlı müzik performansı ve DJ’in hareketli ritimleri eşliğinde AzzuR Restaurant’ta kutlayarak, sevdiklerinizle rüya gibi bir yılbaşı gecesi geçirebilirsiniz.

31 Aralık 2016 akşamı, saat 20.30’da başlayacak olan Yılbaşı Yemeği kişi başı KDV ve limitsiz yerli içki dahil 350 TL olup AzzuR'daki yılbaşı yemeği ve Skyline Club Lounge'daki yılbaşı partisini içeren program ise KDV dahil 460 TL’dir. 5-12 yaş çocuklar için palyaço gösterisi, yüz boyama aktivitesi ve çocuklara özel lezzetlerin ayrı bir salonda sunulduğu açık büfe kişi başı KDV dahil 110 TL’dir.

Göklerde Işıltılı Bir Yılbaşı Partisi…
İstanbul’un ışıltılı silüetini tüm güzelliğiyle gözler önüne seren, Mövenpick Hotel Istanbul’un 20. katındaki Skyline Club Lounge’da düzenlenecek olan yılbaşı partisi saat 22.30’da başlayacak ve günün ilk ışıklarına kadar canlı DJ performansı ve danslarla devam edecek. Yeni yılın ilk saatlerinde eğlence doruklara ulaştığında snack ikramlarıyla gece boyunca enerjiniz hiç tükenmeyecek. Limitsiz yerli içki ve KDV’nin de dahil olduğu yılbaşı partisi kişi başı 195 TL’dir.

Yılbaşı Konaklama Paketleri...
Mövenpick Hotel Istanbul, kutlama yapılan uzun ve eğlenceli bir yılbaşı gecesinin ardından yeni yılın ilk gününe eşsiz bir konforla uyanmak isteyenler için yılbaşı konaklama paketleri sunuyor. 31 Aralık tarihinde superior odada iki kişi konaklama, AzzuR Restaurant’ta yılın ilk kahvaltısı, fitness center, kapalı havuz, sauna, buhar odası ve jakuzinin ücretsiz kullanımını içeren paket, gece başı KDV hariç 120 Euro’dur. İki kişilik yılbaşı yemeğini de içeren konaklama paketi ise gece başı KDV hariç 255 Euro’dur.

Yılbaşı rezervasyonları için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.
www.movenpick.com/istanbul

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT