Mövenpick Hotel Istanbul’da

Mövenpick Hotel Istanbul’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Hotel Istanbul’da

Canlı müzik ve gurme lezzetler eşliğinde unutulmaz bir yılbaşı yemeği ve ayrıcalıklı konaklama paketleriyle, eğlence ve romantizmi birleştiren rüya gibi bir yılbaşı programı sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 4, 2017

Mövenpick Hotel Istanbul, canlı müzik ve gurme lezzetler eşliğinde unutulmaz bir yılbaşı yemeği ve ayrıcalıklı konaklama paketleriyle, eğlence ve romantizmi birleştiren rüya gibi bir yılbaşı programı sunuyor.

Yeni yılı, Mövenpick Hotel Istanbul’un 20. katında yer alan Skyline Club Lounge’da, İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan benzersiz lezzetler ve Nilay Tezsay’ın geçmişten günümüze en sevilen parçaları seslendireceği canlı müzik performansı eşliğinde gökyüzünde kutlayarak 2018’e muhteşem bir başlangıç yapabilirsiniz.

Şehrin ışıltılı manzarasını tüm güzelliğiyle gözler önüne seren Skyline Club Lounge'ın büyüleyici atmosferinde düzenlenecek yılbaşı yemeği, gece yarısından sonra DJ Murat Eskinazi’nin hareketli ritimleri ve danslarla devam edecek.

Saat 20.30’da başlayacak olan yılbaşı yemeği kişi başı KDV ve limitsiz yerli içki dahil 430 TL’dir. 5 -12 yaş çocuklar için palyaço gösterisi, yüz boyama aktivitesi ve çocuklara özel lezzetlerin ayrı bir salonda sunulduğu açık büfe kişi başı KDV dahil 125 TL’dir.

Heyecan dolu yılbaşı kutlamalarının ardından yeni yılın ilk gününe Mövenpick Hotel Istanbul’un eşsiz konforunda uyanmak isteyenler için hazırlanan, 31 Aralık 2017 tarihinde superior odada iki kişi konaklama, AzzuR Restaurant’ta yılın ilk kahvaltısı ve Wellness Centre’ın ücretsiz kullanımının dahil olduğu yılbaşı konaklama paketi gece başı KDV hariç 120 Euro olup, Skyline Club Lounge’da iki kişilik yılbaşı yemeğinin de dahil olduğu paket gece başı KDV hariç 255 Euro’dur.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT