Mövenpick Hotel Istanbul’un yeni Başaşçısı David Hoyle, Çeşme’den gelen taze Ege karidesi ile hazırlanan geleneksel Akdeniz klasiklerini ve yenilikçi tatları özel menüsünde bir araya getiriyor.
Küçük Balığın Büyük Lezzetini Taze Ege Karidesiyle Keşfedin
Mövenpick Hotel Istanbul’un yeni Başaşçısı David Hoyle, Çeşme’den gelen taze Ege karidesi ile hazırlanan geleneksel Akdeniz klasiklerini ve yenilikçi tatları özel menüsünde bir araya getiriyor.
Menüde, bir Yunan spesiyalitesi olan keçi peyniri, domates ve rakılı karides, portakal ve yasemin soslu kadayıfa sarılı karides, domates reçeli ile sunulan fırınlanmış jumbo karides ve fesleğenli spagettili karides gibi yaratıcı tatlar yer alıyor.
Bu küçük balığın büyük lezzetini, Akdeniz’in baştan çıkarıcı sunumlarıyla 25-30 Nisan 2011 tarihleri arasında AzzuR Restaurant’ta keşfedebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...