Mövenpick Hotel Istanbul’dan Hafif ve Renkli Bir Yaz Menüsü

Mövenpick Hotel Istanbul’dan Hafif ve Renkli Bir Yaz Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Hotel Istanbul’dan Hafif ve Renkli Bir Yaz Menüsü

Limonlu krema ve naneli çilek salatalı “pavlova”, geleneksel mascarpone tiramisu ve gurme Mövenpick dondurmalarını deneyebilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 25, 2016

Mövenpick Hotel Istanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano, Akdeniz mutfağının en renkli halini gözler önüne seren yepyeni bir yaz menüsü sunuyor.

AzzuR Restaurant’ın yazın en taze ve lezzetli malzemelerini bir araya getiren hafif ve sağlıklı menüsünde; karidesli kinoa salatası, marine edilmiş biber ve avokadolu yeşil kuşkonmaz salatası, deniz mahsulleri, kabak ve domatesli “Spaghetto quadrato”, rezene, frenk soğanı ve taneli hardal soslu morina balığı filetosu, naneli bakla, bezelye yahnisi ve gratine edilmiş polenta ile sunulan ızgara kuzu pirzola ve mevsim sebzelerinin eşlik ettiği volkanik taş üzerinde dana bonfile gibi yaratıcı yorumlar yer alıyor.

Muhteşem bir yemeği tatlı bir sürprizle sonlandırmak için ise çikolata ile doldurulmuş karamelize profiterol ile sunulan “Cassata” parfe, Mövenpick karamelli dondurma ile servis edilen limonlu krema ve naneli çilek salatalı “pavlova”, geleneksel mascarpone tiramisu ve gurme Mövenpick dondurmalarını deneyebilirsiniz.

Hem sunumu hem de lezzetiyle dikkatleri çeken, doğal tatların muhteşem uyumunu keşfedeceğiniz yeni yaz menüsünü tatmak için 0212 319 29 29’u arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

www.movenpick.com/istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT