Mr. Meat Steakhouse, Şaşlık ile Hem Göze Hem Damağa Hitap Ediyor

Mr. Meat Steakhouse, Şaşlık ile Hem Göze Hem Damağa Hitap Ediyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mr. Meat Steakhouse, Şaşlık ile Hem Göze Hem Damağa Hitap Ediyor

Merkezi konumu, otopark sorunu olmaması, yenilenen sıcak dekorasyonu ve iyi servisiyle Mr. Meat, toplantılar, iş yemekleri ve buluşmaların yeni adresi oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 16, 2016

Ünlü basketbolcu Kerem Gönlüm ve Şef Hüseyin Tanrıbuyurdu ortaklığında İstinye’de bulunan Mr. Meat etlerini, doğal aromasını kaybetmeden en natürel hali ile sunuyor.

Mr. Meat’in spesiyallerinden şaşlık, et bonfilenin ince ince yaprak kesilmesiyle hazırlanıyor. Krema, karabiber, kekik, tuz ve soya sosunun özel oranları ile birleştirildiği bir reçeteyle 24 saat marine edilen ve Amasya Suluova’dan özel getirilen kırmızı soğanlarla şişe dizilerek pişirilen şaşlık, bir kez tadına bakanların vaz geçemediği bir lezzet oluyor.

Ferah oturma alanları ve tasarımında iddialı olan Mr. Meat, özenle seçip dinlendirdiği etlerini özel reçeteleri ve pişirme teknikleri ile hazırlıyor. Şef Hüseyin Tanrıbuyurdu, kasap olarak başladığı ve Türkiye’nin ünlü restoranlarında şef olarak devam ettiği uzun yıllara dayanan mesleki tecrübesini Mr. Meat’te ortaya koyuyor. Mr. Meat et mönüsünde dry-aged tekniği ile hazırlanan Porterhouse Steak, T-bone Steak, New York Strip Steak, Bonfile, Kuzu Pirzola, Kuzu Sırt, Küşleme, Kafes, kaşarlı ve normal köfte ve burger’leri bulunuyor. Mönüde ayrıca özel reçeteli Merguez Sosis, sucuk çeşitleri, füme şarküteri ürünleri ile salata ve tatlı çeşitleri de yer alıyor.

Mr. Meat, özellikle Balıkesir yöresinin kokusuz kıvırcık kuzularını, Çanakkale Biga’nın ise antrikot ve bonfilelerini tercih ediyor. Mr. Meat, Porterhouse Steak yaparken ise özenle seçtiği etleri 4 hafta - 28 gün, %80 nem oranı ve sıfır derece bekletiyor. Böylece etin mühürlenmesi ve nemini içine hapsetmesi sağlanıyor. Dry-Aged Porterhouse Steak’te, ağızda dağılmayı sağlayan Arjantin tarzı pişirme tekniği uygulanıyor.

Bütün ekmeklerini kendi fırınında özel olarak pişiren Mr. Meat, bol fıstık kullanılan Antep Katmeri ve Havuç Dilimi Baklavası’nın malzemelerini Antep’ten getiriyor. Günlük hazırlanan Havuç Dilimi Baklava kaymaklı dondurma eşliğinde ılık olarak sunuyor. Mr Meat’te ayrıca özel olarak seçilmiş şaraplarla zenginleştirilmiş bir alkollü içecek mönüsü de bulunuyor.

Merkezi konumu, otopark sorunu olmaması, yenilenen sıcak dekorasyonu ve iyi servisiyle Mr. Meat, toplantılar, iş yemekleri ve buluşmaların yeni adresi oluyor.

Mr. Meat
İstinye, Pınar Mahallesi Balabandere Caddesi 72/A Sarıyer / İstanbul
0212 328 20 40 – 41
www.mrmeat.com
www.facebook.com/Mr-Meat
instagram.com/mr_meat

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT