Mutfakta Texas Meksika Buluşması

Mutfakta Texas Meksika Buluşması

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mutfakta Texas Meksika Buluşması

L’oliva Restaurant, 18-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Tex-Mex günlerinde müşterilerine özel bir menü sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 18, 2016

Her ay farklı etkinliklerle misafirleriyle buluşan Elite World Otelleri, bu kez Texas ve Meksika mutfaklarının buluşmasına sahne oluyor. Meksika yemeklerinin Amerikan yemek kültürü ile harmanlanmasından oluşan Tex-Mex, adını 1875 yılında yapılan Texas Meksika demiryolununun lakabından alıyor. 1945’ten itibaren Texas ve Meksika lezzetlerini harmanlayan “Tejanos” ile birlikte Amerikan yemek kültürüne giren Tex-Mex, 1970’lerden itibaren yükselen bir gastronomi trendi haline geldi. Tex-Mex özel menüsünü, Elite World İstanbul Otel’de The Brasseri Restaurant’ta ve Elite World Business Otel’de L’oliva Rastaurant’ta 18-30 Nisan tarihleri arasında tadabilirsiniz.

Elite World İstanbul Otel The Brasseri Restaurant ve Elite World Business Otel’de L’oliva Restaurant, 18-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Tex-Mex günlerinde müşterilerine özel bir menü sunuyor.

Başlangıç olarak servis edilen Meksika usülü domates çorbasından sonra, tortilla içinde ızgara tavuk göğüsü, cheddar peynir, sebze sotesi, avokado, salsa sosları eksi krema çektirmesi ile tadlanan tavuklu quesidella veya tortilla ekmeğine sarılmış ızgara bonfile dilimleri, göbek salata, domates, jalepeno biberi, taze soğan, cheddar peyniri ile hazırlanan beef wrap sandwich tercih edebilirsiniz.

Patates kızartması ve sezar salat ile servis edilen bu iki spesiyalin yanında serinletici olarak da limonlu Tex-Mex Michelada içecek olarak konsepte özel beğeniye sunuluyor. Tex-Mex menüsü, bögürtlen soslu fırınlanmış cheesecake ile sonlandırılıyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için Elite World İstanbul Otel’e 0212 313 83 83 numaralı telefondan, Elite World Business Otel’e ise 0212 411 46 46 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT