Müzik, Lezzet, Sohbet Üçü Bir Arada Mila’da

Müzik, Lezzet, Sohbet Üçü Bir Arada Mila’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Müzik, Lezzet, Sohbet Üçü Bir Arada Mila’da

Mila, keyifli dekorasyonu, farklı kültürlerin eşsiz lezzetleriyle harmanlanmış mutfağı ve kaliteli eğlence anlayışıyla İstanbul akşamlarının yeni buluşma noktası…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 6, 2017

Sahip olduğu tarihi dokusu ve mimarisiyle Taksim’in en eski ve keyifli sokaklarından Meşrutiyet Caddesi’nde, günümüz modern meyhanelerinin en güzel örneklerinden biri olan Mila, keyifli dekorasyonu, farklı kültürlerin eşsiz lezzetleriyle harmanlanmış mutfağı ve kaliteli eğlence anlayışıyla İstanbul akşamlarının yeni buluşma noktası…

Sıcak atmosferi, nostaljik müzikleri, eşsiz lezzetleri ve nezih ortamıyla İstanbul’da özlenen eğlence hayatına yeni bir soluk getiren Mila, her akşam saat 18:00’dan sonra kapılarını açıyor.

Mila’nın geleneksel Türk mutfağıyla modern pişirme tekniklerinin birleşiminden oluşan zengin menüsünde, portakallı enginar, hardallı karides, tütsülü atom ve Ege otlarından yapılmış mezelerin yanı sıra isli kuru et, Boşnak köftesi gibi et yemekleri ve muhteşem deniz mahsulleri pilavı gibi gurme lezzetler bulunuyor. Tatlı menüsündeki dondurmalı, sıcak çikolatalı profiterol ve karadutlu lor tatlısı ise eşsiz ziyafeti taçlandırıyor. Klasik içkilerin alışık olmadığınız sunumları ile akşamlarınıza keyif katacak Mila’nın vale hizmeti de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT