Nelipide Gurme Yılın En Görkemli Yöresel Kahvaltısını Sunuyor

Nelipide Gurme Yılın En Görkemli Yöresel Kahvaltısını Sunuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nelipide Gurme Yılın En Görkemli Yöresel Kahvaltısını Sunuyor

Nelipide Gurme, eğlenceli bir yılbaşı akşamının ardından doya doya kahvaltı yapmak isteyenler için keyifli bir mekan olarak göze çarpıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 25, 2017

Nelipide Gurme’nin, ancak Ordu köylerinde bulabileceğiniz eşsiz kahvaltı sofrasında; Ordu’dan özel olarak gelen ürünler, yine yaylalara has, özel tereyağlı kuzine ekmeği, kuru yufka böreği ve turşu kavurması gibi özel tatlar yer alıyor.

Nelipide Gurme, geleneksel köy kahvaltısı sunumlarıyla, yeni yılına ilk sabahına güzel bir kahvaltıyla başlamak isteyenleri restoranlarına davet ediyor.

Nelipide Gurme Ordu Köy Kahvaltısı; Karadeniz’in eşsiz doğasının insanlığa armağan ettiği lezzetlerin bütünleşmesiyle ortaya çıkmasının ötesinde damak tadına önem verenler için harika bir seçenek olarak göze çarpıyor. Dumanı üstünde tüten ve sıcacık servis edilen ortası bol tereyağlı kuzine ekmeği Nelipide Gurme’nin misafirlerine yaşattığı kahvaltı keyfinde ilk sırada yer alırken; kuru yufka böreği, çemen, turşu kavurmaları, zeytin ezmesi, kızartmalar, sucuklu yumurta, menemen, petek balı ve çeşitli reçeller de Nelipide Gurme Ordu Köy Kahvaltısı’ndaki yerini alıyor.

Kahvaltı malzemelerinin Ordu’nun yöresel ürünlerinden seçilerek taze olarak geldiği Nelipide Gurme, İstanbul’da Bağdat Caddesi dışında; Beylikdüzü’nde bulunan restoranında her yıl olduğu gibi bu yılda misafirlerini zevkle ağırlamaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT