Nelipide’nin Junior Menüleri, Minik Gurmeleri Mutlu Ediyor

Nelipide’nin Junior Menüleri, Minik Gurmeleri Mutlu Ediyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nelipide’nin Junior Menüleri, Minik Gurmeleri Mutlu Ediyor

Nelipide Gurme, bu yarıyıl tatilinde aile boyu lezzetler sunmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 17, 2017

Hem pideyi hem de Ordu’nun Türk mutfağına armağanı olan yöresel lezzetlerini misafirleriyle buluşturan Nelipide Gurme, pide, köfte ve lahmacundan oluşan Junior menüleri ile çocuklara keyifli lezzetler sunuyor. Minikleri mutlu edecek sürpriz sunumlarıyla da dikkat çeken Nelipide Gurme, bu yarıyılda hem aileleri hem de minik misafirlerini restoranlarına davet ediyor.

Besleyici özelliğinin dışında çocuklar için lezzetli yemek seçenekleri olan Nelipide Junior menüler, Nelipide Gurme’nin usta şeflerinin eğlenceli sunumlarıyla çocukları mutlu ediyor. Damak zevkinin küçük yaşlardan itibaren geliştiğini bilen Nelipide, minik misafirlerini mutlu edecek iştah açıcı pide, köfte ve lahmacundan oluşan lezzetlerini Junior menüde sunuyor.

Yarıyıl tatilinde Nelipide Gurme’ye...
Çocuk dostu mekan olarak bilinen Nelipide Gurme restoranlarında, ebeveynler için de büyük kolaylık sağlayan çocuklara özel oturma sandalyeleri bulunuyor. Ufaklıkların restoranda eğlenceli vakit geçirmeleri için oyun havuzlarının yer aldığı Nelipide Gurme şubeleri İstanbul’da; Bağdat Caddesi Çiftehavuzlar’da, Ataşehir ve Beylikdüzü’nde yer alıyor.

Hem ailelerin hem de çocukların keyifli zaman geçirmeleri için hizmet veren Nelipide Gurme, bu yarıyıl tatilinde aile boyu lezzetler sunmaya devam ediyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT