Nespresso Cubania İle Küba Kahve Geleneği

Nespresso Cubania İle Küba Kahve Geleneği

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nespresso Cubania İle Küba Kahve Geleneği

Küba kahve geleneğinden ilham alınan yeni bir yoğunluk seviyesi Nespresso Limited Edition Cubania

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 27, 2014

Küba’daki yaşam biçiminin sıcaklığından ve onun simgesel kahve alışkanlıklarından ilham alan Nespresso kahve uzmanları, Latin tutkusunun bir tadı olan Cubanía’yı yarattı. Cubanía ile Nespresso, kahve aşıklarını yalnızca taze tatları keşfetmeye davet etmiyor, ayrıca yeni bir kahve kültürünü ve tarihini ziyaret etme fırsatı sunuyor.

Kahve kalın, kremalı bir macuna dönüşene bir miktar kahvenin şekerkamışı ile karıştırılması ve daha sonra biraz daha kahve eklenmesi ile ortaya çıkan Küba’daki kahve içme kültürü Cubano stili, Nespresso Cubania ile zevksel bir ayine dönüşüyor.

Sınırlı Seri Cubanía ile Nespresso, kendi kahve yoğunluğu rekorunu kırıyor. Kazaar Grand Cru’nun 12 yoğunluğunun bir adım ötesine geçen Cubanía, 13 yoğunluğunda… Bu yoğunluk cetveli, Nespresso’nun kavurma, acılık ve gövde unsurlarının birleşimini kullanarak ulaştığı bir seviye… Nespresso kahve uzmanları, uzun bir kavurma işlemine dayanabilen ancak kahve lezzetini tam olarak sunmayan hafif bir Kolombiya kahvesini, asitlik, bir kahvenin ekşilik hissini azalttığı için bu bütünleyici hafif Arabica seçimiyle birleştirdi. Seçilen diğer kahvelerle beraber, bu kombinasyon damak zevki üzerinde güçlü bir etki yaratan zengin ve kremalı bir formülü ortaya çıktı.

Nespresso kahve uzmanları, Cubanía’nın tadını Cubao stilinde çıkarmak için 25 ml’lik ristretto özütünü bir ölçü şekerkamışı ile karıştırmayı, 25 ml’lik ikinci bir ristretto özütü çıkarmayı, bunu kremalı kahve ve şeker karışımına eklemeyi tavsiye ediyor. Bu yoğun ve şurubumsu siyah kahve, kahve tutkunlarının Latin Stilini tam olarak tecrübe etmelerine fırsat veriyor. Ayrıca 25 ml’lik sıcak süt köpüğü ile birleştirerek, hoş ve kadifemsi dulce de leche, karamel ve tatlı nota zevkini andıran bir tat kazanıyor. Cubanía’nın vahşi ve karmaşık aroması, 25 ml’lik ölçü içerisinde sek bir şekilde de ortaya çıkıyor.

www.nespresso.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT