Nespresso'dan İki Yeni Limited Kahve

Nespresso'dan İki Yeni Limited Kahve

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nespresso'dan İki Yeni Limited Kahve

Nespresso, kısa bir süre satışta kalacak sınırlı sayıda ürettiği iki yeni “Limited Edition” ile kahve keyfini doruklara çıkartıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 16, 2018

Benzersiz kahve anlarını zenginleştiren Nespresso, kısa bir süre satışta kalacak sınırlı sayıda ürettiği iki yeni “Limited Edition” ile kahve keyfini doruklara çıkartıyor.

Kahvenin doğduğu yerlerdeki büyüleyici efsanelerden ilham alan Nespresso, Arabica kahve çekirdeğinin doğum yeri olan Etiyopya’dan ve Robusta’nın doğum yerlerinden biri olan Uganda’dan gelen kahve lezzetini benzersiz kılıyor.

Kahvenin dünyaya ihraç edildiği Harrar bölgesinin %100 Arabica çekirdeklerinden oluşan ve taze çiçeklerle dolgunlaşmış son derece yumuşak bir gövdeye sahip “Arabica Ethiopia Harrar”, olgunlaşmış meyve notalarıyla 5 yoğunluğunda lezzetli bir kahve keyfi sunuyor. %100 Robusta çekirdeklerinden oluşan ve şaşırtıcı derecede tatlı ve aynı zamanda 10 yoğunluğunda olan “Robusta Uganda” ise zengin kakao notalarıyla kahve severlerin damaklarında tarifsiz bir tat bırakıyor.

Nespresso, Londralı illüstratör Mariana Rodriges tarafından tasarlanan kahve kapsülleri ile beraber, Afrika kahve seremonilerinden esinlenerek tasarlanmış Limited Edition aksesuarları ile kahve anlarını tamamlıyor.

15 Ocak’tan itibaren sınırlı bir süre için satışa sunulacak Arabica Ethiopia Harrar & Robusta Uganda, kahveler ve Limited Edition aksesuarlar, Nespresso Nişantaşı, Suadiye ve Zorlu Center ve Akasya AVM Boutique’lerde, www.nespresso.com ve Nespresso Club 444 1 576 Çağrı Merkezi üzerinden satın alınabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT