Nişantaşı’nın Sağlıklı Lezzet Durağı; Plus Kitchen

Nişantaşı’nın Sağlıklı Lezzet Durağı; Plus Kitchen

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nişantaşı’nın Sağlıklı Lezzet Durağı; Plus Kitchen

Haftanın her günü, sağlıklı beslenmek isteyenler; Plus Kitchen’a uğramadan geçmeyin.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 6, 2015

Açıldığı günden bu yana sağlıklı beslenmek isteyenlere doğal ve farklı alternatifler sunan Plus Kitchen, Nişantaşı’nda açtığı yeni şubesi ile büyümeye devam ediyor.

Yeme – içme sektörüne yepyeni bir soluk getiren Plus Kitchen, kendinize ayırdığınız yemek molalarının en uğrak durağı olmaya Nişantaşı’na geliyor. Gün içinde hafif ve lezzetli tatlar arayanlara sağlıklı beslenme alternatifleri sunan Plus Kitchen, dikkat çeken özel dekorasyonu ile sıcak ve huzurlu bir ortam arayanları yeni şubesine davet ediyor.

Haftanın her günü, sağlıklı beslenmek isteyenler; Plus Kitchen’a uğramadan geçmeyin!
Trump Towers, Zorlu Center, Uniq İstanbul, Maslak No.1’den sonra 5. şubesini açan Plus Kitchen, en taze ve en kaliteli malzemelerle hazırlanan mevsime özel menüsü ile yaza hazırlananlara, diyet yapanlara büyük kolaylık sağlıyor. Ne yediğini, yediklerinin içeriğini bilmek isteyenlere her ürünün üstünde kalori değerleri gibi detaylar bulunduran Plus Kitchen’ın menüsünde; salatalar, sandviçler, Wrapler ve hafif tatlılar gibi birçok sağlıklı lezzet yer alıyor.

Özenle hazırlanan sağlıklı besinlerle, bilinçli öğünler tüketmek isteyenler; Plus Kitchen, sizi bu kez Nişantaşı’nda açtığı yeni yerinde kendi serüvenine davet ediyor…

www.pluskitchen.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT