Nudo Sofra İle Lezzet Artık Aile Boyu

Nudo Sofra İle Lezzet Artık Aile Boyu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nudo Sofra İle Lezzet Artık Aile Boyu

5 dakikada hazırlanan NUDO Kıvırcık Erişte 350 gramlık yeni paketiyle raflardaki yerini aldı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 14, 2016

En doğal haliyle her damak zevkine hitap eden, pratik ve hızlı hazırlanmasıyla sofralarınızın vazgeçilmezi olan NUDO Sofra “doyumluk”paketiyle kendini yeniledi.

5 dakika gibi çok kısa bir sürede pişen ve hemen servise hazır hale gelen NUDO Sofra, artık 350 gramlık yeni paketiyle mutfaktaki en iyi yardımcınız olmaya devam ediyor. Ailenize ya da misafirlerinize pratik yemek yapmak istediğinizde en lezzetli alternatifi sunmanıza yardımcı olan NUDO Sofra Kıvırcık Erişte, Türkiye’nin seçkin market raflarındaki yerini aldı.

Kaynamakta olan suya atılarak hazırlanan Nudo Sofra, hızlı, pratik ve aynı zamanda doyurucu bir lezzet sunuyor. Nudo Sofra’nın içinde sos ya da ek bir malzeme bulunmuyor. Damak zevkinize hitap eden en güzel ve lezzetli kıvırcık erişteyi pişirmek sizin elinizde. Nudo’nuzu sebze, tavuk, et ya da deniz ürünleriyle harmanlayabilir, içine istediğiniz sosu katabilirsiniz.

Yapay katkı içermeyen en doğal erişte: NUDO
Sadece un, su ve tuz kullanılarak hazırlanan Sofra Nudo Kıvırcık Erişte, geleneksel Türk eriştelerimize farklı bir boyut kazandırıyor. Şık görünüm sağlayan kıvrımları, düşük sıcaklıklarda kurutulması sayesinde esmerleşmeyen buğday sarısı rengi, temiz-net görüntüsü ve benzer ürünlerde bulamayacağınız özel buğdayların özünden gelen lezzeti ile modern doğallığı sofralarınıza sunuyor. Diğer Nudo çeşitlerinde olduğu gibi Sofra Nudo da kıvam arttırıcı, koruyucu, renklendirici gibi yapay katkı maddelerinin hiçbirini içermez ve Nudo’ya MSG (Monosodyumglutamat) gibi yapay lezzet maddeleri eklenmemiştir.

Üstün Lezzet Ödüllü
Nudo, Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Üstün Lezzet ödülüne layık görüldü. ITQi, ilk izlenim, renk, koku kontrolü ve ardından ağızda bıraktığı tat ve bununla birlikte ürünün dokusu dikkate alınarak yapılan değerlendirmeler sonrası Nudo’yu da lezzetli ürünler arasına almış oldu.

Avrupa Vejetaryenler Birliği’nden onaylı
Nudo, vejeteryanların da güvenle tüketebileceği bir konsepte sahip. Bardak, poşet ve sofra çeşitleriyle sunulan Nudo ürünlerinin tamamında Avrupa düzeyinde uluslararası tek örgüt olan Avrupa Vejetaryenler Birliği’nin (European Vegetarian Union) “V-Label” sertifikası bulunuyor. V-Label sertifikası, sadece uluslararası akreditasyonu olan, yerel gıda kontrol laboratuvarlarının yılda iki kez habersiz denetimi ve ürün analizini kabul eden firmalara veriliyor. Nudo, bu denetimleri kabul ederek ürünlerinin içeriğine gösterdiği titizliği uluslararası bir gıda sertifikasıyla taçlandırmış oluyor.

Tüm ürünlerde Helal Gıda Sertifikası bulunuyor
Nudo’nun piyasaya sürdüğü tüm ürünlerde GİMDES’ten alınan Helal Sertifikası bulunuyor. Ürünler, soslarından paketlemesine kadar GİMDES’in ciddi kontrollerinden geçerek tüketiciyle sağlıklı ve hijyenik bir şekilde buluşuyor.

Dünyanın ilk ve tek doğal noodle’ını üreten Erişler Gıda, ailelerin, gençlerin, yaşlıların, kısaca 7’den 70’e herkesin güvenle tüketebileceği Nudo çeşitlerini Türk halkıyla buluşturmanın ve yeni çeşitlerini de yakın zamanda arz edecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT