Nusr-Et Burger Üç Yeni Noktada Misafirlerini Ağırlamaya Başladı!

Nusr-Et Burger Üç Yeni Noktada Misafirlerini Ağırlamaya Başladı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nusr-Et Burger Üç Yeni Noktada Misafirlerini Ağırlamaya Başladı!

Gerçek et severlerin hamburgeri, Nusr-et Burger, Kanyon, Bebek ve İstinyePark olmak üzere üç yeni adreste kapılarını açtı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 22, 2017

Benzersiz et çeşitleri ile açıldığı ilk günden bu yana et meraklılarının vazgeçilmez adresi haline gelen Nusr-Et Steakhouse’un burger konsepti; Nusr-Et Burger yeni şubelerinde misafirlerini ağırlamaya başladı. “Gerçek et severlerin hamburgeri” sloganıyla yola çıkan Nusr-Et Burger; Kanyon ve İstinyePark’ta misafirlerinin yoğun ilgisi ile kapılarını açtı. Bebek’te ise yeni bir lokasyona taşınan Nusr-Et Burger, artan oturma kapasitesi ile daha keyifli bir ortamda misafirlerini ağırlayacak.

Nusr-Et Burger’da özenle hazırlanan en iyi kalitedeki etler, baharatlarla zenginleştirilip, özel olarak üretilen hamburger ekmeği ile burger tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Nusr-Et Steakhouse’un en beğenilen ürünlerinin de yer aldığı burger menüsünde, “Nusret Burger” ve bir Nusr-Et klasiği olan ‘lokum’dan yapılan “Lokum Burger” hamburger severlerin bir numaralı tercihi olarak ön plana çıkıyor.

Kaliteli servisi ve ambiyansı ile Nusr-Et Burger; İstinyePark, Bebek, Kanyon ve Nişantaşı adreslerinde keyifli ve lezzetli buluşmalara ev sahipliği yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT