Ocak Ayının En Tatlı İndirimleri Özsüt’ten

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ocak Ayının En Tatlı İndirimleri Özsüt’ten

Çikolatalı genoise kek, Valrhona çikolatalı krema ve çikolata parçalarının birlikteliğinden doğan Kanaş pastası, Ocak ayında indirimli olarak tatlı severler ile buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 8, 2014

‘Mutluluk Tadında’ pastaların sahibi Özsüt’ün Ocak ayına özel indirimleri, tatlı ve kahve tutkunlarını çok özel lezzetler ile buluşturuyor.

Türkiye’nin Pastacısı Özsüt’ün her ay gerçekleşen mutluluk indirimleri Ocak ayında da devam ediyor. Çikolatalı genoise kek, Valrhona çikolatalı krema ve çikolata parçalarının birlikteliğinden doğan Kanaş pastası, Ocak ayında indirimli olarak tatlı severler ile buluşuyor.

Ocak ayına özel indirimli kahve ise Cinnamon Hazelnut... Espresso, fındık, tarçın ve çikolatanın mükemmel uyumundan oluşan Cinnamon Hazelnut, kış günlerinde tatlı severlerin içini ısıtacak.

Özsüt, pasta ve kahveyi birbirinden ayrı tüketmek istemeyenleri de düşünüyor ve Kanaş pastası ile Sumatra Mandheling filtre kahveden oluşan menüsünü Ocak ayına özel indirimle sunuyor.

Özsüt’ün Ocak ayı indirimleri, tüm Özsüt şubelerinde geçerli.

Ocak ayı pastası Kanaş: 45 TL
Ocak ayı kahvesi Cinnamon Hazelnut: 6,90 TL
Ocak ayı özel Kanaş dilim pasta + Sumatra Mandheling filtre kahve: 14 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT