Öğle Yemekleri Jash İstanbul’da Bir Başka

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Öğle Yemekleri Jash İstanbul’da Bir Başka

Jash İstanbul aynı zamanda; Hayko’nun, her akşam sıcacık samimi atmosferi dolduran akordeon melodileri eşliğinde misafirlerini büyük bir keyifle ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 3, 2013

Lezzetli yemekleri ve ev sıcaklığındaki samimi atmosferiyle Cihangir’in en gözde mekanları arasında yer alan Jash İstanbul; hafta içi her gün çıkardığı özel menüleriyle, öğle yemeklerinde de benzersiz İstanbul lezzetlerini misafirlerine sunuyor!

Unutulan İstanbul lezzetlerini, hak ettikleri özenle müşterilerine sunmak ve misafirlerini İstanbul’un mutfağına sokmak amacıyla 2010 yılında açılan Jash İstanbul; bu özenle seçilmiş yemeklerin tadını öğle yemeğinde de çıkarmak isteyen misafirleri için her güne özel öğle yemeği menüleri hazırlıyor. Hafta için her gün, dönüşümlü olarak çıkarılan 10 farklı menüde; köfte ızgara-tahinli fasulye piyaz, tavuk şnitzel-salata, tek kişilik meze tabağı-patates mücver, etli yaprak sarma-muska böreği, kağıtta levrek-salata, mantı-deniz börülcesi, İstanbul kebap, balık tava-salata, soyalı tavuk-kayısılı bademli pilav ve hünkarbeğendi-patates mücver yer alırken, 1 içki de menüye dahil.

İstanbul değerlerini paylaşmak adına kurulan Canım İstanbul şirketinin çatısı altında bulunan Jash İstanbul; yemeklerinin yanı sıra, eski masaları, antika tabloları, objeleri ve piyanosuyla yarattığı samimi ortamda konuklarını gerçekten büyükannelerinin evinde hissettirmeyi arzuluyor. Jash İstanbul aynı zamanda; Hayko’nun, her akşam sıcacık samimi atmosferi dolduran akordeon melodileri eşliğinde misafirlerini büyük bir keyifle ağırlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT