Okula Dönüş Demek, Bafetto’da Pizza Demek

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Okula Dönüş Demek, Bafetto’da Pizza Demek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 6, 2012

Mayıs ayından bu yana Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal’da hizmet veren Bafetto, tüm öğrencilere özel %50 indirim sunuyor.

İncecik İtalyan pizzalarıyla çok iddialı olan Bafetto, okullar açılırken tüm öğrencilerin heyecanına süper bir indirim kampanyası ile ortak oluyor. Bafetto’ya gelen ve öğrenci olduğunu belgeleyen herkes Margherita, Meksika, Roma, İstanbul ve Ege pizzalarında geçerli %50 indirimi kapıyor. Tatilini bitirerek şehre dönen öğrenciler, menüsünde 25 farklı pizza bulunan Bafetto’da yazın son günlerinin tadını çıkaracak.

Öğrencilere indirimli çeşitlerin yanı sıra Fresh, Vejetaryen, New York, Girne, Sicilya, yaza özel Karpuzlu ve özel humuslu Bafetto Pizza gibi çeşitleri olan pizzaların fiyatları 9,90 TL’den başlıyor ve sadece 19,90 TL’ye kadar uzanıyor. İtalya’dan getirilen malzemelerle oluşturulan sos ve ünlü İtalyan pizza ustasından alınan eğitimle hazırlanan, 48 saat bekletilerek mayalandırılan hamur ile yapılan pizzalar şehrin en iyi pizzası iddiasını doğruluyor.

Şehrin en İtalyan pizzasını tatmak ve sıcak, rahat bir ortamda keyifli vakit geçirmek için, haftanın her günü 11:00 - 24:00 saatleri arasında hizmet veren Bafetto’ya uğrayabilirsiniz!

Adres:Bağdat Cad. Yapı Kredi İkramiye Blokları No: 361 Şaşkınbakkal İstanbul
Tel: 0216 360 12 07

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT