Okulların Açılmasıyla Birlikte Karnı Zil Çalan Çocuklara…

Okulların Açılmasıyla Birlikte Karnı Zil Çalan Çocuklara…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Okulların Açılmasıyla Birlikte Karnı Zil Çalan Çocuklara…

Okul dönüşü günün yorgunluğunu atarak lezzetli yemekler yemek isteyenlerin ilk durağı olan Nelipide, Junior Köfte Menüsü ile bu sene de hem aileleri hem de minik misafirlerini restoranlarına davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 18, 2017

Nelipide Gurme, yaz tatilinin bitmesiyle okula başlayan çocukları birbirinden değişik menüleri ile maratona hazırlıyor. Okul dönüşü günün yorgunluğunu atarak lezzetli yemekler yemek isteyenlerin ilk durağı olan Nelipide, Junior Köfte Menüsü ile bu sene de hem aileleri hem de minik misafirlerini restoranlarına davet ediyor.

Çocukluk, insan hayatında diğer tüm alışkanlıkların kazanıldığı gibi beslenme alışkanlığının da kazanıldığı en önemli dönem olarak kabul ediliyor. Bu dönemde çocuklar için yemek yemeği eğlenceli hale getiren Nelipide Gurme, sağlıklı beslenmeye verdiği önemle ebeveynlerin de içini rahatlatıyor.

Lezzetli bir durak olarak karşımıza çıkan Nelipide Gurme, besleyici özelliğinin yanı sıra çocuklar için lezzetli bir yemek seçeneği olan Junior Köfte Menüsü ile çocukları mutlu ediyor. Özellikle de çocuklarının her türlü gıdadan çeşitli vitaminleri almasını isteyen anne ve babalar için Nelipide Gurme, minik misafirlerini mutlu edecek iştah açıcı köftelerini Junior Menü’de sunuyor.

Okul sonrası eğlence durağı
Çocuk dostu mekan olarak bilinen Nelipide Gurme, restoranlarındaki oyun alanları ve çocuklara özel oturma sandalyeleriyle ebeveynlerin beğenisini kazanıyor. Çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri için oyun alanlarının yer aldığı Nelipide Gurme hem ailelerin hem de çocukların keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT