Okulun Mutfağı’nda Kahvaltı Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Okulun Mutfağı’nda Kahvaltı Menüsü

Mutfak Sanatları Akademisi’nin (MSA), öğrencilerini işin mutfağına taşıdığı restoranı Okulun Mutfağı’nda güne artık kahvaltı ile başlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 31, 2011

31.10.2011

Mutfak Sanatları Akademisi’nin (MSA), öğrencilerini işin mutfağına taşıdığı restoranı Okulun Mutfağı’nda güne artık kahvaltı ile başlanıyor. Eğitmen Şef Gökhan Sorguç’un yönetiminde hazırlanan menü, kahvaltı keyfiniz için yepyeni bir alternatif sunuyor.

Mutfak Sanatları Akademisi’nde (MSA) Nisan ayında açılan ve okulda profesyonel aşçılık eğitimini sürdüren şef adaylarının görev aldığı eğitim restoranı “Okulun Mutfağı” menüsüne kahvaltıyı da ekledi. Kısa sürede geniş bir müdavim kitlesine sahip olan ve “Maslak’ta plazalar arasında bir vaha” olarak adlandırılan restoranın kahvaltı menüsü Executive Chef Gökhan Sorguç tarafından hazırlandı.

Okulun Mutfağı hafta içi her gün 08.00 - 09.30 arasında, yoğun iş temposu öncesinde “profesyonel” bir sunumla lezzetli ve keyifli bir kahvaltı yapmak isteyenleri ağırlıyor. Dekorasyonu ve menüsüyle sadeliğin ön planda tutulduğu restoranın kahvaltı menüsü omlet ve kruvasan çeşitleri, simit ve MSA spesiyali olan sandwich seçeneklerinden oluşuyor. Okulun Mutfağı, Maslak’ta öğle yemeğine ek olarak, kahvaltı arayışınıza yepyeni bir alternatif kazandırıyor.

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa Maslak İstanbul
Telefon: 0212 290 35 50
Web: www.msa.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT