Olimpiyat Heyecanına ‘Craft’ Tatlar Yakışır!

Olimpiyat Heyecanına ‘Craft’ Tatlar Yakışır!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Olimpiyat Heyecanına ‘Craft’ Tatlar Yakışır!

İddialı menüsü ve konsepti ile fark yaratan The Populist, spor sever misafirlerinin yemek keyfini olimpiyat heyacanı ile ikiye katlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 10, 2016

Ustalıkla işlenmiş ‘craft’ tatları, dinamik menüsü ve fark yaratan konseptiyle kısa sürede İstanbul’un en favori mekanlarından biri olan The Populist, Olimpiyat ve Süper Kupa heyecanına ortak oluyor. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası Birahane Sokak No:1D’de, alışılmışın dışında bir deneyimle misafirlerini ağırlayan The Populist, Olimpiyat müsabakalarının heyecanını da mekana taşıyor.

İddialı menüsü ve konsepti ile fark yaratan The Populist, spor sever misafirlerinin yemek keyfini olimpiyat heyacanı ile ikiye katlıyor. The Populist’in menüsünde ön plana çıkan lezzetler arasında hamburger, pizzetta ve tütsülenmiş et bulunuyor. Amerikan mutfağından etkilenen The Populist menüsünün en sevilen lezzetlerinin başında ise ‘cheesburger’i geliyor. Özel bir reçeteyle hazırlanan Cheeseburger, The Populist misafirlerinin şimdiden vazgeçilmezi olmuş durumda. Kokoreç pizetta, mini tavuk pirzola, ‘Chips & Guacamole’, nachos eşliğinde sunulan enginar dip de mutlaka denenmesi gereken tatlar arasında.

THEPOPULİST
Tarihi Bomonti Bira Fabrikası Birahane Sokak No:1/D’yiz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT