Orijinal İtalyan Peynirleri: Mascarpone

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Orijinal İtalyan Peynirleri: Mascarpone

Orijinal ve yüksek kaliteli İtalyan peynirlerinin tadı, sıradan peynirlerinkinden çok farklı. Gurmelerin vazgeçemediği bu lezzetleri mutlaka denemelisiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 2, 2012

02.04.2012

Onlarla tanıştıktan sonra diğer peynirleri yiyemeyeceksiniz…

Orijinal İtalyan Peynirleri: Mascarpone, Le Provolizie, Pecorino Pepato

İtalya’da yapılan Tramisu’ların içinde mutlaka ve sadece mascarpone peyniri var. ZANETTİ marka MASCARPONE peyniri ile harika İtalyan tatlıları yaratabilirsiniz. AURICCHIO marka İtalyan fondü peyniri LE PROVOLIZIE, kendi çömlek kabı içerisinde fırınlanarak keyifli bir yemeğe dönüşüyor. Karabiber taneleri ile zenginleştirilen koyun peyniri Auricchio marka PECORINO PEPATO, yıllanmış şaraba eşlik eden peynir tabaklarının baştacı; üstelik risotto, pizza ve makarnalara da çok yakışıyor.

Orijinal ve yüksek kaliteli İtalyan peynirlerinin tadı, sıradan peynirlerinkinden çok farklı. Gurmelerin vazgeçemediği bu lezzetleri mutlaka denemelisiniz.

ZANETTİ marka MASCARPONE, gerçek Tiramusu için sırrınız
İtalya’nın Lombardi bölgesinde 16.yy’dan beri üretilmekte olan Mascarpone peyniri, lezzeti, kremamsı kıvamı nedeniyle özelikle tatlıların baş tacı olmuş. İnek sütünden elde edilen bu taze peynir için inekler özel ot ve çiçeklerle besleniyor. İtalya’da yapılan Tiramisu’ların içinde mutlaka ve sadece Mascarpone peyniri var. Krema kıvamındaki Mascarpone peyniri pasta, dondurma ve benzeri tatlılara da çok yakışıyor. Zanetti marka Mascarpone peynirini likör, şeker, çikolata, yumurta gibi malzemelerle zenginleştirilip enfes tatlılar yaratmak çok kolay.

Bu arada unutmayın ki, Mascarpone peynirinin kullanım alanı tatlılarla sınırlı değil… Mascarpone peynirini Risottolar’da tereyağ yerine veya yemeklerde krema yerine kullandığınızda çok daha lezzetli sonuçlar elde ediyorsunuz. Zanetti marka Mascarpone peynirini tek başına yediğinizde ise bir daha sıradan bir krem peyniri yemek istemeyeceksiniz. Bal-kaymağa yeni bir alternatif olarak mascarpone ile en sevdiğiniz reçeli deneyebilirsiniz.

ZANETTİ marka Mascarpone artık 250gr’lık yeni ambalajında Macro Center, Migros ve Mania Gurme mağazalarında sizi bekliyor.

AURICCHIO’dan İtalyan fondüsü LE PROVOLIZIE; çömleği ısıtın tadını çıkarın…
İtalya’da 1800’lerden beri peynircilikle uğraşan AURICCHIO firması, İtalyan fondü peynirini terra cota ısıtma kabı ile birlikte sunuyor. Bu orijinal fikir, çok basit ve çok hızlı şekilde evinizde fondü keyfi yapmanızı sağlıyor. İnek sütünden elde edilen Geleneksel İtalyan Provolone peynirinin çömlekteki bu halini aperatif veya ana yemek olarak tüketebilirsiniz. Daha da lezzetli hale getirmek için kekik, karabiber, biberiye, fesleğen gibi otlar veya domates, pesto sos gibi soslar ekleyip birkaç dakika fırınlayarak peynirinizi bir yemek şölenine dönüştürebilirsiniz.

AURICCHIO marka İtalyan fondü peyniri Le Provolizie, çömlek ambalajında şimdi Macro Center ve Migros ve Mania Gurme mağazalarında sizi bekliyor.

AURICCHIO marka Karabiberli koyun peyniri PECORINO PEPATO’yu yıllanmış bir şarapla denemelisiniz
% 100 Sicilya koyunlarının saf sütünden üretilen bu gurme peynir, içine cömertçe serpilen karabiber taneleri ile öyle uyum içinde ki aklınızı basınızdan alabilir. Her tür risotto, pizza ve makarna üzerine rendeleyerek yemeğinizi lezzetlendirebilirsiniz.

AURICCHIO marka Karabiberli koyun peyniri Pecorino Pepato, peynir tabaklarının da vazgeçilmezi. Rocca delle Macie’nın tek bağ üzümlerinden yapılan Tenuta Sant’Alfonso Chianti Classico şarabı ile Pecorino Pepato’nun uyumuna bayılacaksınız.

AURICCHIO marka Pecorino Pepato, Macro Center ve Migros ve Mania Gurme mağazalarında sizi bekliyor.

Mania Gurme ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için:
Telefon: 0212 296 33 50

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT