Orta Doğu Mutfağının En Sevilen Lezzetleri Marriott Şişli'de

Orta Doğu Mutfağının En Sevilen Lezzetleri Marriott Şişli'de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Orta Doğu Mutfağının En Sevilen Lezzetleri Marriott Şişli'de

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Dünya Lezzetleri Etkinlikleri Orta Doğu Yemekleriyle Devam Ediyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 29, 2017

İstanbul Marriott Hotel Şişli, misafirlerini her ay Dünya’nın farklı mutfaklarıyla buluşturmaya devam ediyor. Temmuz ve Ağustos’ta Orta Doğu mutfağının ağırlanacağı etkinlik, önümüzdeki aylarda Meksika, Hint ve Japon mutfakları ile devam edecek. 17-31 Temmuz 2017 tarihleri arasında Marriott Marquis City Center Doha’nın yetenekli şefi Faouzi Aloui ile başlayacak lezzet şöleni, 14-28 Ağustos tarihlerinde Dubai’nin en beğenilen şeflerinden Hussam Al Hariri ile devam edecek. İştah açan mezelerden lokum kıvamında kebaplara, ağız sulandıran sokak lezzetlerinden muhteşem tatlılara, Orta Doğu mutfağının tadı damaklarda kalacak yemekleri Marriott Şişli’nin konforlu restoranı The Dish Room’da misafirlerin beğenisine sunulacak.

İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin keyifli lezzet etkinlikleri Temmuz ve Ağustos aylarında Orta Doğu mutfağı ile devam ediyor. Dünya’nın farklı mutfaklarını konuk almaya devam eden otel, önümüzdeki aylarda da Meksika, Hint ve Japon mutfaklarının en beğenilen örneklerini yine bu mutfakların usta şefleriyle sunmaya hazırlanıyor.

Senelerdir Tunus, Dubai ve Katar gibi Orta Doğu mutfağının hakim olduğu bölgelerde lüks zincir oteller ve ziyafet merkezlerinde muhteşem yemekler hazırlayıp sunarken bir yandan da son trendlerin ve tekniklerin nabzını tutan, Marriott Marquis Doha’nın usta şefi Faouzi Aloui bu defa hünerlerini Marriott Şişli’de sergileyecek. Orta Doğu mutfağının sembol mezeleri, et, tavuk ve balık spesiyalleri ve enfes tatlıların yer alacağı kapsamlı menü 17-31 Temmuz tarihleri arasında misafirlerin beğenisine sunulacak.

Arabesk mutfağın başarılı isimleri arasına yer alan, Ritz Carlton Dubai’nin yetenekli şefi Hussam Al Hariri, 14-28 Ağustos tarihleri arasında en özel ve en beğenilen tariflerini İstanbul Marriott Hotel Şişli’de hazırlayacak. Yetenekli Şef, humus, babaganuş, muhammara gibi iştah açan mezelerden lokum kıvamında kuzu etleri, köfteler ve kebaplara, shawarma ve falafel dahil ağız sulandıran sokak lezzetlerinden sütlü ve şuruplu muhteşem tatlılara uzanan zengin bir menü ile, Orta Doğu mutfağının tadı damaklarda kalacak yemeklerini Marriott Şişli’nin konforlu restoranı The Dish Room’da İstanbullularla buluşturacak.

Bu leziz yemeklerin ardından dileyen misafirleri The Dish Room Teras’ın yenilenen dekoru ve ferah atmosferinde farklı aromalarla zenginleştirilmiş bir nargile keyfi bekliyor.

Usta şeflerden Orta Doğu mutfağının en sevilen yemekleriyle hazırlanan bu lezzet şöleni öğlen kişi başı 59 TL’ye akşam da 79 TL’ye sunulacak. Mezeler, salatalar ve tatlıların zengin açık büfede yer alacağı etkinlikte, sıcaklar ve ana yemekler masaya servis edilecek. Temmuz ve Ağustos aylarında The Dish Room Restoran’da Orta Doğu lezzetlerinin tadına bakmak ve sonrasında terasta nargile keyfi yapmak isteyen herkes rezervasyon yaptırmak için 0 (212) 375 01 00 no’lu telefondan, info.marriottsisli@marriott.com email adresinden ya da @marriottsisli Facebook hesabından otele ulaşabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT