Osmani Lezzetleri Kendi Evinizde, Sofranızda

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Osmani Lezzetleri Kendi Evinizde, Sofranızda

Yöresel lezzetleri sevenlerin müdavimi olduğu İstinye Park Osmani, her gün değiştirdiği özel menüsü ve birbirinden nefis 100’den fazla çeşit yemeğiyle artık sofranızda.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 21, 2013

Yöresel lezzetleri sevenlerin müdavimi olduğu İstinye Park Osmani, her gün değiştirdiği özel menüsü ve birbirinden nefis 100’den fazla çeşit yemeğiyle artık sofranızda. Ocak ayında da devam eden Kars ve Anadolu Kış Günleri kapsamındaki özel menüsü ile de dikkatleri üzerine çeken Osmani’de, zeytinyağlılardan kebap çeşitlerine, pide döner çeşitlerinden yöresel mutfaklara kadar aradığınız her yemeği evinize taşımak mümkün. Haftanın her günü sipariş verebileceğiniz Osmani’yle yöresel Türk mutfağının en güzel örneklerini evinizde tadacaksınız.

Yıllardır müdavimleri Egenin ot yemekleri, Bolu mutfağı, Antep mutfağı, Osmanlı saray mutfağı, Karadeniz mutfağı, Mardin, Konya, Malatya ve Güney Doğu mutfaklarının en lezzetli yemeklerini Osmani’de tadıyor. Şimdi Türk mutfağının ustalıkla pişirilen yemeklerini evinizde misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

Ocak ayına özel Kars yöresinin en ünlü yemeği olan güneşte kurutulmuş Kaz Dolmasından Ballı Mahmudiyeye, Tiritli Kars kazından Etli Kulak Çorbasına; Kabulca Pilavından Patlıcan Çullamasına kadar Kars yöresine ait birçok yemeği en orjinal haliyle bulabileceğiniz tek yer olan Osmani’de gerçek bir lezzet şöleni yaşayacaksınız.

Osmani mutfağından çıkan eşsiz lezzetleri evinize ulaştırıyor. 0 212 345 56 00 numaralı telefondan ve Yemeksepeti’nden haftanın her günü sipariş verebilir, konuklarınızı birbirinden nefis yöresel yemeklerle yorulmadan ağırlayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT