Osmanlı Tulumbacısı: Ballı Tarçınlı Tulumba

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Osmanlı Tulumbacısı: Ballı Tarçınlı Tulumba

Büyük küçük herkesin lezzetine doyamadığı tulumbalar Osmanlı Tulumbacısı’nda ballı tarçınlı dolgular ile tekrar hayat buluyor.

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ocak 2, 2013

Osmanlı Tulumbacısı ile geleneksel tulumbalar balla tatlandırılıp, tarçınla karıştırılırsa..

Büyük küçük herkesin lezzetine doyamadığı tulumbalar Osmanlı Tulumbacısı’nda ballı tarçınlı dolgular ile tekrar hayat buluyor.

Kurulduğu günden bu yana tatlı severlere farklı bir tatlı anlayışı sunan ve sevenlerine bağımlılık yaptıran Osmanlı Tulumbacısı bu defa ballı tarçınlı tulumbalarıyla tatlı severlere tatlı bir heyecan sunuyor.

Soğuk kış günleri için farklı, tap tatlı ve sıcacık bir tatlı alternatif sunan Osmanlı Tulumbacısı, tulumba tatlısına yeni bir tat ekleyerek, lezzeti eğlenceye dönüştürüyor.

Osmanlı Tulumbacısı çıtır çıtır, içi dopdolu ve glikozsuz olarak ürettiği tulumbalara içlerindeki bal ve tarçın dolgularıyla tekrar hayat verererek, yeni bir seneye merhaba dediğimiz, 2013 yılının Ocak ayına özel ayın ürünü olan Ballı Tarçınlı Tulumbalara 13 TL fiyat vererek, tatlı severlere rüya gibi bir tat sunuyor.

Geleneksel tatların dışında meyve aromalı tulumbaları ile de alışılmış tatlara farklı bir yorum getiren Osmanlı Tulumbacısı, kendinizi ve sevdiklerinizi şımartabileceğiniz ve onlara farklı bir tatlı sürprizi yapabileceğiniz çok özel fırsatlar sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

ama hangi osmanlı tulumbacısı bu? yer adres bilgilerini de vermelisiniz.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT