Türkiye’nin ve Anadolu Yakası’nın ilklerinden oluşan seçkin marka karması, teraslı gurme restoranları, özgün mimari yapısı ile ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatan Buyaka, konsept restoranlarıyla da ön plana çıkıyor.
Anadolu yakasında Batı Ataşehir de bulunan ilk restoranından sonra ikinci restoranıyla ilk kez alışveriş merkezinde yer almaktadır. Baldır, et üstadı Özgür Şef’in özel bir teknik ile bizzat kendisi tarafından düşük sıcaklıkta 18 saat pişirilen özel baharat ve soslar ile hazırlanan muhteşem bir lezzettir. Ayrıca tam buğdaylı özel ekmeğiyle birlikte lezzetine lezzet katmaktadır.
Baldır, özel konsepti ve eşsiz lezzeti ile şehrin önemli lezzet duraklarından olma yolunda ilerliyor.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.