Özlenen İftar Sofraları Nelipide’de Kuruluyor

Özlenen İftar Sofraları Nelipide’de Kuruluyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özlenen İftar Sofraları Nelipide’de Kuruluyor

Nelipide Gurme, özenle hazırlanan iftar sofralarıyla kalabalık ailelerin buluşma noktası oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2017

Yıllar geçse, kuşaklar değişse de Ramazan sofralarına özen gösterme alışkanlığı baki kalıyor. Bu duyguyu sofralarına taşıyan Nelipide Gurme, özenle hazırlanan iftar sofralarıyla kalabalık ailelerin buluşma noktası oluyor. Ordu’nun birbirinden lezzetli yöresel seçenekleriyle Nelipide Gurme’de kurulan sofralar, İstanbul Bağdat Caddesi ve Beylikdüzü şubelerinde misafirlerini bekliyor.

Ordu’dan özel olarak gelen ürünlerle hazırlanan sofralar, kendinizi evinizde hissetmenizi sağlayan çalışan kadrosuyla muhteşem bir görünüme kavuşuyor. Nelipide şef spesiyalleri ile çeşitliliğin bol olduğu menüde; karalahana (pancar) çorbasının yanı sıra birbirinden lezzeti Ordu pideleri ve Kebabi, Lokum Bonfile gibi Türk Mutfağından eşsiz yemekler yer alıyor. Yöresel tatlardan vazgeçmeyenler için de Karadeniz’in birbirinde lezzetli otlarıyla yapılan yemekleri menüsünde sunan Nelipide, pek çok alternatifi Ramazana özel misafirleriyle buluşturuyor.

Yemek sonrası sofra muhabbetleri Nelipide tatlıları ile şenleniyor
Yemek sonrası, sohbet arası yöresel tatlıları da deneyimleyebileceğiniz Nelipide Gurme’de, kuru yufka, pekmez ve kıyılmış fındıktan oluşan; bal ve kaymak eşliğinde sunulan Cotyora tatlısı, sufle ve ballı fındıklı sütlaç ile Ramazan lezzetlerinin ardından tatlı seçenekleri ile enerjik kalmanızı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT