Özsüt`ten Adrese Teslim Tatlı Servisi – ATTS

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt`ten Adrese Teslim Tatlı Servisi – ATTS

Ülkemizin en sevilen tatlı ve pastalarını üreten Özsüt, “Adrese Teslim Tatlı Servisi – ATTS” ile tatlıseverlere yepyeni bir hizmet sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2007

2007

Başka bir şehirdeki sevdiklerinize özel günlerinde tatlı ya da pasta göndermek ister miydiniz?
Pastacı Kapıyı İki Defa Çalar

Ülkemizin en sevilen tatlı ve pastalarını üreten Özsüt, “Adrese Teslim Tatlı Servisi – ATTS” ile tatlıseverlere yepyeni bir hizmet sunuyor. Pastadan sütlü tatlılara, kurabiyeden keklere kadar Özsüt’ün birbirinden lezzetli ürünlerini farklı şehirlerde olsanız bile sevdiklerinize ATTS ile kolaylıkla gönderebilirsiniz.

Yaşam için tatlı seçenekler sunan Özsüt, ATTS (Adrese Teslim Tatlı Servisi) ile harika bir yeniliğe daha imza atıyor. Tatlıseverler artık birbirinden lezzetli Özsüt ürünlerini sevdiklerine göndererek, onlara tatlı sürprizler yapabiliyorlar. Üstelik farklı şehirlerde olsanız bile ATTS sayesinde sevdiklerinize tatlı ve pasta gönderebiliyorsunuz. Özsüt şubesinin bulunduğu 20’ye yakın ilde geçerli olan ATTS hizmetinden yararlanmak için 48 saat öncesinden ve en az 20YTL’lik sipariş vermek yeterli.

Böylece siparişiniz Özsüt’ün modern tesislerinde özel olarak üretiliyor ve sevdiklerinize ulaştırılıyor. ATTS hizmetinden yararlanmak için sipariş edilen ürünün bedeli haricinde hiçbir ekstra teslimat ücreti ödemek gerekmiyor.

Günümüzde geleneksel Osmanlı tatlıcılığının sırlarını, Fransa’nın modern ve köklü pastacılık anlayışıyla bütünleştiren Özsüt, ülkemizde hiçbir tatlı zincirinde bulunmayan çeşitlilik ve farklılıkta bir ürün yelpazesine sahip bulunuyor.

Pastadan sütlü tatlılara, kurabiyeden keklere kadar pek çok farklı lezzeti yepyeni bir konsept anlayışıyla sunan Özsüt, hiçbir ürününde katkı maddesi kullanmıyor ve üretimini en sağlıklı koşullarda, yüksek hijyen standartlarında gerçekleştiriliyor. Özsüt lezzetleriyle tanışmak için bulunduğunuz yere en yakın Özsüt şubesini www.ozsut.com.tr web adresinden öğrenebilirsiniz.

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT