Özsüt`ün Ekim Ayı Sürprizleri ile Sonbahar Daha Güzel

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt`ün Ekim Ayı Sürprizleri ile Sonbahar Daha Güzel

Özsüt’ün ekim ayı ürünleri tatlı ve kahve tutkunlarının kalbini çalacak. Özsüt’ün ekim ayı kampanyası, damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 8, 2011

08.09.2011

Özsüt’ün ekim ayı ürünleri tatlı ve kahve tutkunlarının kalbini çalacak. Valrhona çikolatalarının benzersiz lezzetiyle hazırlanan ‘Profiterollü Pasta’ ekim ayına özel olarak 35 TL’den, tarçının kışkırtıcı aromasıyla zenginleşen ‘Cinnamon Hazelnut Mocha’ ise 5,90 TL’den satışa sunuluyor.

Pasta ve kahve tutkunlarının vazgeçemedikleri lezzetler, bu aya özel olarak Özsüt şubelerinde indirimli olarak satışa sunuluyor.

Özsüt’ün ekim sürprizlerinden ilki çikolata severleri baştan çıkartacak olan ‘Profiterollü Pasta’… Çikolatalı genoise kekin, Valrhona çikolatalı özel krema, beyaz kremalı şu topları, çikolata ve badem parçaları ile birlikteliğinden ortaya çıkan Profiterollü Pasta, kampanyada 35 TL’den satın alınabiliyor.

Özsüt, kahve tutkunları için de sonbahara yakışan bir avantaj sunuyor. Espresso’nun, fındık, tarçın ve çikolatayla muhteşem uyumunu yansıtan ‘Cinnamon Hazelnut Mocha’ 5,90 TL’lik fiyatıyla bu ayın sürprizleri arasında yerini alıyor. Sonbahar günlerinin keyfini pasta ve kahveyle ikiye katlamak isteyenler için ise dilim pasta ve ‘Brazil sul de Minas’ kahve 11,50 TL’den satışa sunuluyor.

Ekim ayını tadına doyulmaz pasta ve kahvelerle renklendirmek için Özsüt şubeleri tatlı tutkunlarını bekliyor!

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT