Özsüt'ün Kahveleriyle Sıcak Bir Mola

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt'ün Kahveleriyle Sıcak Bir Mola

Özsüt’ün eğitimli baristalarının Fransa’nın en büyük kahve üreticisi Cafés Richard’ın benzersiz çeşitleriyle hazırladığı kahveleri, tutkunlarının bu deneyimi en lezzetli şekilde yaşamasını sağlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 16, 2011

16.11.2011

Özsüt’ün eğitimli baristalarının Fransa’nın en büyük kahve üreticisi Cafés Richard’ın benzersiz çeşitleriyle hazırladığı kahveleri, tutkunlarının bu deneyimi en lezzetli şekilde yaşamasını sağlıyor.

Kahve severlerin vazgeçemediği klasik lezzetler Espresso,Cappuccino, Caffé Latté, Caffé Mocha, Caffé Americano ve Espresso Macchiato, Özsüt’te en özel şekilde hazırlanıyor. Özsüt’ün yöresel filtre kahve çeşitleri arasında ise yoğunluğu ve baş döndüren lezzetleriyle Brazil Sul de Minas, Colombia Excelso, Ethopian Mocha Sidamo ve Sumatra Mandheling bulunuyor. Türk Kahvesi de menüde yer alarak, tiryakilerini bekliyor.

Özsüt’ün sıcak kahve kokteylleri ise, kahvede tercihi aromadan yana olanlar için ideal. Bu kategoride yer alan Cookie-Ccino, fırından yeni çıkmış çikolatalı kurabiye aromasıyla sizi, çocukluk anılarınızı canlandıracak bir tatla tanıştırıyor. Yine kokteyller arasında bulunan Mocha-Mint, espresso, çikolata ve nane birlikteliğiyle tazelik dolu bir lezzet sunuyor. Dağ çileği ve cappuccino’nun birlikteliğini yansıtan Cappucci-Frutti ile beyaz çikolata tadının, Caffé Mocha lezzetiyle birleşimi olan White Chocolate Mocha ise kahve severlerin tutkunu olacağı kokteyller olarak göze çarpıyor. Favorisi tarçın olanlar için de Özsüt’ün iki kokteyl önerisi var. Bunlardan ilki espresso, fındık, tarçın ve çikolatanın mükemmel uyumunu taşıyan Cinnamon Hazelnut Mocha, diğeri ise cappucino, tarçın, zencefil ve kurabiyeyle lezzet patlaması yaşatan Gingerbread...

Sıcak kahveler ve kokteyllerle güne keyifli ve tadı damağınızda kalacak bir mola vermek için Özsüt şubeleri sizleri bekliyor.

Web: www.ozsut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT