Özsüt, Vişne Zamanı ile Pastada İnovatif Bir Adım Daha Attı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt, Vişne Zamanı ile Pastada İnovatif Bir Adım Daha Attı

Özsüt, müşterilerine yepyeni lezzetler sunma anlayışı doğrultusunda inovatif çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bu doğrultuda geliştirilen uygun fiyatlı Vişne Zamanı pastası, Özsüt müşterilerinden büyük ilgi görüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 11, 2009

11 Mayıs 2009

Özsüt, müşterilerine yepyeni lezzetler sunma anlayışı doğrultusunda inovatif çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bu doğrultuda geliştirilen uygun fiyatlı Vişne Zamanı pastası, Özsüt müşterilerinden büyük ilgi görüyor. Aynı zamanda yenilikçi bir pazarlama planı kapsamında oluşturulan Vişne Zamanı pastası, tükecilerden büyük ilgi görerek yalnızca 2 ay içerisinde önemli bir başarıya ulaştı.

Ülkemizin en sevilen tatlılarını üreten Özsüt, pazarlama alanında da yenilikçi bir yaklaşımı benimsiyor. Özsüt, kriz döneminde bütçesi azalan müşterilerine yönelik olarak fiyat indirimi yapmak yerine, uygun fiyatlı yeni ürünler geliştirmeyi tercih ediyor. Mart ayında satışa sunulan ve 2 ay gibi kısa bir sürede hem tadı hem de fiyatıyla tüketicilerden büyük ilgi görerek önemli bir başarıya ulaşan Vişne Zamanı pastası ise bunun için önemli bir örnek olarak dikkat çekiyor.

Kriz döneminde fiyat savaşına girmek yerine uygun fiyatlı yeni ürünler geliştirerek satışa sunduklarını belirten Özsüt Satış ve Pazarlama Direktörü Fevzi Gökaliler, özellikle Vişne Zamanı pastasının bu anlamda önemli bir örnek olduğunu belirtiyor: “Yaşanan kriz ortamında, insanların cebindeki paranın azaldığını gördük. Ancak müşterilerimizin pastalarımıza olan tutkusuna da hızlı bir yanıt vermemiz gerekiyordu. İnovatif bir yaklaşımla yeni bir pasta ürettik ve bunu diğer pastalarımızın yanında düşük olan bir fiyata satışa sunduk.

19,90 TL fiyatla sunduğumuz Vişne Zamanı pastası için özel bir pazarlama planı dahilinde bir destek stratejisi hazırladık ve bu çerçevede hareket ettik. Bu ürünü halkla ilişkiler çalışmalarının yanı sıra TV ve gazete ilanlarıyla destekledik. Bir diğer ifadeyle, fiyat savaşına girmeden, müşterilerimizin bütçelerine uygun alternatifler sunan yepyeni bir ürün geliştirdik. Böylece kendi alanımızda önemli bir yeniliğe de imza atmış olduk.”

Vişne Zamanı pastasının yapımında özenle hazırlanan çikolatalı kek, özel vişneli krema ile bütünleşiyor. Taptaze pasta kekinin arasındaysa damla çikolata ve vişne taneleri yer alıyor. Son olarak bu muhteşem lezzet, üzerinin kaplandığı vişne jölesiyle birlikte tamamlanıyor. Pastanın içinde kullanılan bol vişne taneleri, pasta aşıklarını mest edecek cinsten. Vişne Zamanı, yıl boyunca pastaseverler için sadece 19,90 TL fiyatla sunuluyor.

1938’den bu yana tatlı meraklılarına en güzel lezzetleri sunan Özsüt, ülkemizde hiçbir tatlı zincirinde bulunmayan çeşitlilikte bir ürün yelpazesine sahip bulunuyor. Pastadan sütlü tatlılara, dondurmadan keklere kadar pek çok farklı lezzeti yepyeni bir konseptle sunan Özsüt, üretimini de en sağlıklı koşullarda ve yüksek hijyen standartlarında gerçekleştiriyor. Tüm malzemeleri özenle seçilen Özsüt ürünleri aynı zamanda hafifliğiyle de dikkat çekiyor. Özsüt lezzetleriyle tanışmak için bulunduğunuz yere en yakın Özsüt şubesini www.ozsut.com.tr web adresinden öğrenebilirsiniz.

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT