Özsüt’te Yeni Kış Menüsü Heyecanı!

Özsüt’te Yeni Kış Menüsü Heyecanı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’te Yeni Kış Menüsü Heyecanı!

Geleneksel tatlılarımızın yaratıcısı Özsüt, enfes çay ve kahveleriyle sunduğu vazgeçemediğimiz en iyi sütlü tatlılar ve pastalarının yanı sıra şimdi de günün her saatinde özel tarifleriyle misafirlerine farklı bir deneyim sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 28, 2016

Ödüllü Şef Yunus Emre Akkor imzalı ‘Kış Menüsü’ndeki birbirinden özel ve sağlıklı yiyecekler artık öğle yemeklerinde lezzet tutkunlarıyla buluşmaya hazır.

En iyi sütlü tatlılar ve pastalarıyla geleneksel mutfak sırlarımızı günümüze taşıyan Özsüt, merakla beklenen ‘Kış Menüsü’ ile misafirlerini birbirinden özel lezzetler ile buluşturdu. Ödüllü Şef Yunus Emre Akkor imzalı menü, yüzyıllar öncesinin Saray Mutfağı’ndan Anadolu’nun yerel üreticileri tarafından yetiştirilen ürünlere uzanan; çorbadan, tostlara, pidelere, pizzadan, fırın makarna ve mantıya kadar geniş bir seçkiyle Özsüt mağazalarında yerini aldı.

Özsüt Kış Menüsü’nde koruyucu katkı maddesi kullanılmadan özenle hazırlanan klasikleşmiş Özsüt tatlarına bu kış farklı tarifler de eklendi. Çikolatalı, kestaneli, portakallı nefis pastalar, leziz tartlar ve özellikle çocukların kalbini fethedecek farklı sunumlar bu menüde bir araya geliyor.

Özsüt’ün alametifarikası en iyi sütlü ve şerbetli tatlılar, maharetli ustaların tarifleriyle hazırlanan pastalar, Türk damak tadına uygun enfes Özsüt çay ve kahveleriyle birlikte en keyifli anlarımıza eşlik edecek.

Özsüt misafirleri, Aralık ayı itibarıyla sunulan Kış Menüsü ile birlikte, günün her saatinde bu özel lezzetlerin tadını çıkaracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT