Özsüt’ten 10 Yeni Pastayla Lezzetli Bir Kış Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten 10 Yeni Pastayla Lezzetli Bir Kış Menüsü

Türkiye’nin 71 yıldır güvenerek tercih ettiği lezzet ustası Özsüt, kış menüsünde yer alan 10 farklı pastasıyla bu mevsime de damgasını vuracak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 14, 2009

14 Ekim 2009

Türkiye’nin lezzet ustası Özsüt’ün kış menüsünde birbirinden renkli 10 yeni pasta ve kurabiye çeşitleri bulunuyor.

Türkiye’nin 71 yıldır güvenerek tercih ettiği lezzet ustası Özsüt, kış menüsünde yer alan 10 farklı pastasıyla bu mevsime de damgasını vuracak. Çikolata Trio Pastası, Macaron’lu Pasta, Carrot Turta, Ballı Pasta ve Tutti-Frutti bu çeşitlerden yalnızca birkaçı. Özsüt mağazalarında kurulan fırınlarda pişirildikten sonra sıcacık olarak sunulan tuzlu ve tatlı kurabiyeler de kış menüsünün vazgeçilmeyecek tatları arasında yer alıyor.

Her mevsim yenilikleriyle pasta tutkunlarının favorilerinden olan Özsüt, bu kış da menüsüne birbirinden özel tatlar ekledi. Pastalarında farklılığını lezzet ve görünümüyle kanıtlayan Özsüt’ün kış menüsünde 10 yeni pasta bulunuyor. 6’lık pasta çeşitlerinde 32 farklı alternatife sahip olan Özsüt’ün sıcak olarak sunulan tuzlu ve tatlı kurabiyeleri de kış menüsünün göze çarpan ürünlerinden.

En lezzetli kış pastaları
Çikolata tutkunları bu kış da Özsüt’ten vazgeçemeyecek. Bitter, sütlü ve fildişi çikolata katmanlarından oluşan Çikolata Trio Pastası çikolata tutkunları için birebir. Yapımı zahmetli fakat tadı unutulmaz olan macaron ise Macaron’lu Pasta’da yeniden hayat bularak lezzetini katlıyor. Tattıktan sonra asla bir dilimle yetinilmeyecek kadar özel bir tada sahip olan Ballı Pasta; karışık meyve şekerlemeleriyle farklı bir lezzete sahip Tutti-Frutti; havuç, kuru kayısı ve özel kremasıyla favorilerden olan Carrot Turta ve tatlıların en nadide malzemelerinden biri olan balkabağı ile hazırlanan Pumpkins de bu pasta çeşitlerinden yalnızca birkaçı. Ayrıca Özsüt, yaz mevsiminin sıcaklığını ve yaz meyvelerinin ferahlatıcı etkisini kışın da hatırlamak isteyenler için de yepyeni bir pasta sunuyor. Ananaslı ve bademli pasta, Özsüt’ün kış menüsünün yaza göz kırpan özel bir seçeneği.

Özsüt, iddialı pastalarından biri olan ve en kaliteli çikolatalarla hazırlanan Karaorman serisine de iki yeni çeşit ekledi. Karaorman Kestane-Cevizli ve Karaorman Fıstık, Özsüt’ün bu klasik pastasından vazgeçmeden kış yeniliklerini tatmak isteyenleri bekliyor.

Fırından yeni çıkmış sıcacık kurabiyeler
Zencefilli, kahveli, sakızlı, yulaflı, fıstık ezmeli, meyve şekerli ve kepekli kurabiyeler ise Özsüt mağazalarında kurulan fırınlarda pişirildikten sonra sıcacık olarak satın alınabiliyor. Ayrıca kış menüsünde yer alan Kahve Keyf de Özsüt tatlılarına, pastalarına ve lezzetli kurabiyelerine eşlik eden keyifli bir alternatif.

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT