Özsüt’ten Annelerin Kalbini Çalan Lezzetler

Özsüt’ten Annelerin Kalbini Çalan Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Annelerin Kalbini Çalan Lezzetler

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, annelerine en tatlı sürprizi yapmak isteyenler için birbirinden özel lezzetler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 2, 2017

Bu dünyada en kolay kimleri mutlu edebileceğinizi düşünün. Büyük olasılıkla birçok kişinin aklına ilk gelen annesi olmuştur! Anneler Günü için kapısını çaldığınızda da içten bir sarılma, kocaman bir öpücük ve Özsüt’ten alacağınız en sevdiği tatlı, mutluluğunu katlamaya yetip artacaktır.

Türk ve dünya mutfağından geniş bir seçki sunan Özsüt’te, tüm annelerin damak tadına hitap eden tatlılar bulunuyor. En taze çiftlik sütüyle yapılan sütlü tatlılar ve taze meyvelerle hazırlanan ferahlatıcı dondurmalar, hafif lezzetler seven annelerin yüzlerindeki gülümsemeyi artırıyor. Özsüt, formuna dikkat eden anneleri de unutmuyor. Enerjileri yüzde 30 azaltılmış şekersiz fırın sütlaç, şekersiz kazandibi ve light dondurma ile tatlı keyfi aralıksız sürüyor.

Bu özel günü şık bir pasta ile taçlandırmak isteyenler de, annelerinin en sevdiği lezzetleri Özsüt’te buluyor. Dalından koparılmış meyveler, dört mevsimin vazgeçilmezi çikolata, fıstık, krokan gibi birçok lezzet, tazecik kekler ve özel Özsüt kremasıyla eşsiz bir uyum yakalayıp annelerin kalbini çalıyor.

Türkiye çapında günlük pasta dağıtımı yapan tek firma olan Özsüt, annelerinki kadar leziz ve taze ürünleriyle bu özel güne keyif katıyor.

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT