Özsüt’ten Sonbahara Yakışan Lezzet: Limonlu Pasta

Özsüt’ten Sonbahara Yakışan Lezzet: Limonlu Pasta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Sonbahara Yakışan Lezzet: Limonlu Pasta

Akdeniz’in sıcak güneşinde büyüyen lime ve limonlar ile hayat bulan Limonlu Pasta, sonbahara leziz bir başlangıç yaptırırken her çatalda ayrı bir mutluluk yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 14, 2017

Mutluluk tadında lezzetlerin yaratıcısı Özsüt, sonbaharı Akdeniz’in sıcak esintileri ile karşılıyor. Bu bölgenin güneşinde ve bereketli topraklarında büyüyen limonlar; fındıklı dakuaz kek, mis kokulu frambuaz ve hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan mus ile birlikte, Özsüt’ün maharetli ustalarının elinde enfes bir Limonlu Pasta’ya dönüşüyor!

Ekşiyle tatlının şaşırtıcı ve bir o kadar da eşsiz uyumunu keşfetmek isteyen lezzet müdavimleri Özsüt’te buluşuyor. Akdeniz’in sıcak güneşinde büyüyen lime ve limonlar ile hayat bulan Limonlu Pasta, sonbahara leziz bir başlangıç yaptırırken her çatalda ayrı bir mutluluk yaşatıyor.

Fındıklı dakuaz kek, hiçbir koruyucu katkı maddesi içermeyen limonlu mus krema ve Uludağ’ın tertemiz havasında yetişen mis kokulu frambuazlar ile hazırlanan Limonlu Pasta, damaklarda eşsiz bir tat bırakıyor. Pürüzsüz dokusu ve sonbahara çok yakışan sarı rengiyle iştah kabartan bu özel pastanın son dokunuşları ise, kıvrık çikolata, frambuaz ve Hindistan cevizi ile yapılıyor.

Limonlu Pasta, porsiyonu 12,50 TL’ye satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT