Özsüt’ten Tatlı Sürprizler

Özsüt’ten Tatlı Sürprizler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Tatlı Sürprizler

Mutluluk tadında lezzetlerin yaratıcısı Özsüt, menüsünde olmayan sürpriz tariflerle misafirlerini şaşırtmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 28, 2017

Sadece Mart ayı sonuna kadar mağazalarda yerini alan Salepli Pasta ve Vanilyalı Böğürtlenli Pasta, lezzet peşinde koşanları Özsüt’te buluşturuyor.

Türk ve dünya mutfağından geniş bir seçki sunan Özsüt, misafirlerine yine çok tatlı sürprizler hazırladı. Maharetli ustaların elinde damak çatlatan lezzetlere dönüşen pastalar, Mart ayı sonuna kadar Özsüt mağazalarında tatlı severlere şölen yaşatacak.

Salebi bir de böyle deneyin!Dumanı üzerinde bol tarçınlı bir salebe kim hayır diyebilir ki? Özsüt hepimizin bayıldığı bu lezzeti, çok farklı bir forma taşıyor. Fıstıklı kek katları arasında salepli mus ve tarçınlı parfeyi buluşturan Salepli Pasta, şık süslemesiyle de keyif veriyor.

Kahvenin en iyi dostu: Vanilyalı Böğürtlenli PastaUludağ’ın tertemiz havasında yağmur sularıyla büyüyen böğürtlenlerle hazırlanan parfe, bademli kek katları arasında vanilyalı mus ile birlikte eşsiz bir uyum yakalıyor. Vanilyalı sosla kaplanıp çikolatanın karşı konulamaz görüntüsüyle süsleniyor. Vanilyalı Böğürtlenli Pasta, Özsüt’ün leziz kahveleri ve spesiyal içeceklerinin yanına çok yakışıyor.

Mart ayı sonuna kadar Özsüt mağazalarında satışa sunulacak Salepli Pasta ve Vanilyalı Böğürtlenli Pastanın dilimi 11 TL, 6-8 kişilik fiyatları ise 62 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT