Özsüt’ten Türk Damak Tadına Uygun Kahveler

Özsüt’ten Türk Damak Tadına Uygun Kahveler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Türk Damak Tadına Uygun Kahveler

Geleneksel Türk damak tadına uygun kahveler için uzun süredir araştırmalarını sürdüren Özsüt, aradığı lezzeti İngiltere’de buldu. Dünya üzerinde 200’ün üzerinde markaya hizmet veren Lincoln & York ile iş birliğine giden Özsüt, mağazalarında sunduğu bu özel lezzeti evlerine / iş yerlerine de taşımak isteyenler için espresso ve filtre kahve satışlarına başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 1, 2016

Sabahları uyanmak için, öğle yemeklerinden sonra, dost ve aile buluşmalarında, bir dilim pasta ya da bir parça çikolatanın yanında… Kahve içmek için mutlaka bir bahane vardır! Ve eğer gerçek bir kahve tutkunuysanız, her zaman alıştığınız aromayı ve kokuyu almak istersiniz. Geleneksel lezzetlerin yaratıcısı Özsüt, kahvelerini de Türk damak tadına uygun hale getirdi. Üstelik mağazalarında sunduğu bu özel lezzetleri evlerine / iş yerlerine de taşımak isteyenler için espresso ve filtre kahve satışlarına başladı.

40 ülkeden en kaliteli kahveleri getiren ve dünya genelinde 200’ün üzerinde firmaya hizmet veren İngiliz markası Lincoln & York (L&Y) ile iş birliğine giden Özsüt, espresso ve filtre kahveleri ile misafirlerine çok keyifli tatlar sunacak.

Espressoda karamel, filtre kahvede fındık lezzeti

Orta Amerika, Brezilya ve Etiyopya’daki kahve çekirdeklerinden üretilen, orta kavrulmuş espresso; yumuşak içimi, her yudumda hissedilen karamelimsi tadı ve bitter çikolata lezzeti ile kahve severlere her yudumda mutluluk verecek. Orta Amerika’da yetişen çekirdeklerin orta - sert kavrulmuş olarak sunulduğu filtre kahve ise, fındık ve kakao aroması ile kahve müdavimlerinin vazgeçilmezi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT