P. F. Chang's'te Özel Masanız Var!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri P. F. Chang's'te Özel Masanız Var!

İstanbul'un gözde Çin restoranı P. F. Chang's, en üst katındaki Private Dining Room ile gruplara, toplantı yemekleri ve kutlamalara da ev sahipliği yapıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 21, 2013

İstanbul'un gözde Çin restoranı P. F. Chang's, en üst katındaki Private Dining Room ile gruplara, toplantı yemekleri ve kutlamalara da ev sahipliği yapıyor.

Kapısındaki heybetli at heykelleri ve büyülü atmosferiyle Etiler'de hayatımıza giren P.F Chang’s açılalı henüz bir yıl olmasına rağmen şehrin en beğenilen mekanları arasında yerini aldı. P. F. Chang's ,“Burada olmanızdan dolayı çok mutluyuz ve tekrar buraya gelmeyi istemeniz için elimizden gelen her şeyi yapacağız." ilkesi ile konuklarına beğeni rekoru kırmaya devam eden Asya’ya özgü lezzetleri ve güler yüzlü servisinin yanında özel yemek salonu olanağı da sunuyor. 40 kişi kapasiteli 8 kişilik 5 masadan oluşan özel yemek katında doğum günü kutlamalarından şirket yemeklerine kadar farklı organizasyonlar düzenlenebiliyor.

P. F. Chang's'in modern dekorasyon anlayışına uygun olarak dekore edilen özel yemek salonunda taş ve ahşap malzemeler doğal gün ışığı alan çatı pencereleri ile bütünleşiyor. Gerektiğinde masaları birbirinden ayırmak için kullanılan ahşap seperatörler konuklara mahremiyet ve konfor sağlıyor. Çin Mutfağı’nın baştan çıkaran lezzetleri, sade ve şık dekorasyonu ve güler yüzlü hizmetiyle P.F Chang’s, Toplantı ve organizasyonlarınızın yeni mekanı olarak karşınıza çıkıyor.

Haftanın her günü öğlen ve akşam yemeği servisleri için açık olan P. F. Chang's iş yemeklerinin yeni adresi olmaya aday.

Rezervasyon için: (0 212) 358 60 60

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT