P.F. Chang’s, Lunch Menu ile Çalışanların Öğle Aralarına Lezzet Katacak

P.F. Chang’s, Lunch Menu ile Çalışanların Öğle Aralarına Lezzet Katacak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri P.F. Chang’s, Lunch Menu ile Çalışanların Öğle Aralarına Lezzet Katacak

Tüm dünyada Uzak Doğu yemekleri denince ilk akla gelen isimlerden olan ve ülkemizde Levent ve Ataşehir olmak üzere iki şubesiyle hizmet veren restoran zinciri P.F. Chang’s, yeni sunduğu Lunch Menu seçeneği ile çalışanların öğle aralarına lezzet katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 28, 2016

P.F. Chang’s ayrıca, Lunch Menu özelinde yaptığı sadakat kartı uygulaması ile öğle yemeklerinin vazgeçilmezi olma yolunda önemli bir adım atıyor. Bu özel kampanya kapsamında 5 kez Lunch Menu tercih edenlerin 6’ncı Lunch Menu siparişi ücretsiz!

Lunch Menu kapsamında 8 tane başlangıç seçeneği sunuluyor. Bunlar: Hot&Sour Soup, Wonton Soup, Asian Chopped Salad, Crab Bites, California Roll, Spicy Tuna Roll, Spring Roll ve Dumplings. Menü kapsamında sunulan ana yemekler ise, Chang’s Spicy Chicken, Pepper Steak, Kung Pao Chicken, Crispy Honey Shrimp, Mongolian Beef, Almond and Cashew Chicken, Beef With Broccoli, Asian Grilled Salmon ve Kung Pao Shrimp olarak göze çarpıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT