P.F.Chang’s Yeni Mevsime Hazır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri P.F.Chang’s Yeni Mevsime Hazır

Etiler’de açtığı ilk restoranıyla Çin mutfağının eşsiz lezzetlerini ülkemize taşıyan P.F.Chang’s China Bistro, şehre dönüşü hiç olmadığı kadar keyifli ve lezzetli hale dönüştürüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 7, 2013

Şehrin en popüler mekânlarından P.F.Chang’s China Bistro, Çin mutfağının eşsiz lezzetleri, yemek keyfini zirveye çıkaran konforlu iç tasarımı ve üstün hizmet anlayışıyla yaz aylarını şehirden uzak geçiren lezzet tutkunlarının şehre dönüşte ilk adresi oluyor.

Etiler’de açtığı ilk restoranıyla Çin mutfağının eşsiz lezzetlerini ülkemize taşıyan P.F.Chang’s China Bistro, şehre dönüşü hiç olmadığı kadar keyifli ve lezzetli hale dönüştürüyor. Lezzet tutkunları sonbaharı, konforlu iç tasarımı ve paylaşılabilecek kadar büyük porsiyonlarının yanı sıra içeriye adım attığınız andan itibaren sizi saran hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlayan P.F.Chang’s China Bistro’da karşılamanın tadını çıkarıyor.

P.F.Chang’s farklı lezzetleriyle her damak tadına hitap ediyor
Menüsünde yer alan 80’e yakın seçenekle misafirlerine lezzetli alternatifler sunan P.F.Chang’s’in özel lezzetleri; panelendikten sonra acılı baharatlı sos ile harmanlanan, bol aromalı karides, deniz tarağı ya da bunların karışımından oluşan Dynamite Shrimp, çıtır pirinç çubukları üzerinde siyah mantar, yeşil soğan ve su kestaneleri eşliğinde sunulan “Wok” ta hazırlanan tavuk parçaları Chang’s Chicken Lettuce Wraps, baharatlı mustard vinaigrette ve taze karışık yeşillik ile soğutulmuş olarak servis edilen Seared Ahi Tuna ve P.F.Chang’s’e özel daha birçok lezzetin tadı damağınızdan silinmeyecek.

P.F.Chang’s’in özel zencefilli sosuyla karıştırılmış taze yeşilliklerden oluşan Asian Chopped Salad ve Thai yer fıstığı sos içinde karıştırılmış ızgara lemongrass tavuk, taze mango, turp, fasulye filizi, çıtır yeşillikler ve ince pirinç noodlelarından oluşan Thai Chicken Noodle Salad ise tercihini salatadan yana kullananların favorileri arasında yer alıyor.

Yemeğe son vermenin en lezzetli yolu…
Tarçın ve şekerle karıştırılarak ‘worton’a sarıldıktan sonra yağda kızartılan ve ortaya konulan leziz vanilyalı dondurmayla çıtır ve sıcak servis edilen Banana Spring Rolls, dondurmayla ılık olarak servis edilen taze pişirilmiş elma ve tarçınlı tartla kaplanmış Apple Crisp ve her tadımda yüzünüzde tebessüm oluşturacak olan ahududu sosu içinde servis edilen damla çikolatalar ve zengin çikolatalı kremadan oluşan altı katlı çikolatalı kek Great Wall of Chocolate yemeğinize son vermenin en tatlı ve en keyifli yolu olacak.

P.F.Chang’s China Bistro, misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla “Burada olmanızdan dolayı çok mutluyuz ve buraya tekrar gelmeyi istemeniz için elimizden gelen her şeyi yapacağız” felsefesinin hakkını, tam anlamıyla veriyor.

Rezervasyon için: (212) 358 60 60

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT