28.03.2012
Baharı ve bereketi simgeleyen Paskalya, çok özel bir brunch ile Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de kutlanıyor.
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, 8 Nisan Pazar günü bereketin sembolü tavşan ve yumurta süsleri ile Paskalya Bayramı’nda tüm ziyaretçilerini Cookbook Restaurant’a bekliyor.
Baharı ve bereketi simgeleyen Tanrıça Ostara'dan gelen bu özel bayramı unutmayan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Paskalya Bayramı’nda ailesi ile mutlu anlar yaşamak isteyen tüm misafirlerini çok özel bir brunch ziyafetine davet ediyor. Rengarenk yumurtalar ile süslenmiş Cookbook Restaurant’da öğlen saat 11:30’da başlayıp 15.00’e kadar devam edecek olan paskalya brunch keyfinde ziyaretçiler, neşeli saatler geçirecek. Cookbok Restaurant, misafirlerine Executive Chef İsmail Tomurcukgül tarafından hazırlanan geleneksel Paskalya spesiyalitelerini sunacak. 0-6 yaş için ücretsiz, 7-12 yaş için yüzde 50 indirim olan bu özel bayramın kişibaşı paket fiyatı 70 TL.
Çocuklarla yumurta avlama yarışması
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, aileleri ile bu özel paskalya ziyafetine katılacak tüm çocuklara özel süprizler de hazırladı. Yumurta Avlama yarışması sonunda ilk üçe girenleri, çeşitli büyüklüklerde çikolatadan tavşan ödülü bekliyor. Ayrıca çocuklar kendileri için hazırlanan oyun odasında eğlenceli saatler geçirebiliyor.
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in lobisinde yeni açılan Sheraton Gourmet’de paskalya için hazırlanan çikolatadan paskalya yumurtaları, tavuklar ve sevimli tavşanlar ile sevdiklerinize tatlı sürprizler de yapabilirsiniz.