Pastalara Kraliçe Eli Değdi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pastalara Kraliçe Eli Değdi

Hayallerinin peşinden koşmak için tüm kariyerini bir kenara bırakarak pastacılık eğitimi alan aynı zamanda eski güzellik kraliçesi de olan Özge Olgar, Ma Jolie markasını yarattı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 24, 2013

Hayallerinin peşinden koşmak için tüm kariyerini bir kenara bırakarak pastacılık eğitimi alan aynı zamanda eski güzellik kraliçesi de olan Özge Olgar, Ma Jolie markasını yarattı. Birbirinden lezzetli, doğal, taze pastalar, çikolatalar, makaronlar ve farklı pastacılık ürünlerinin satışa sunulduğu Ma Jolie’nin ilk mağazası ise Acarkent’te açıldı.

Dünya 4’üncü Güzelimiz Özge Olgar, podyumlar yerine pastacılıkta kariyer yapmaya karar verdi, Ma Jolie markasını yarattı. Çok özel pastalar, çikolatalar, rengarenk makaronlar ve birbirinden lezzetli pastacılık ürünleri sunan Ma Jolie’nin ilk mağazası Acarkent’te açıldı. En taze ve doğal malzemeler kullanılarak ürünlerin günlük olarak hazırlandığı Ma Jolie aynı zamanda sunum teknikleriyle de dikkat çekiyor.

Tüm Ma Jolie ürünlerinde 1850 yılından beri çikolata üreten dünyanın ilk ve en büyük çikolata markalarından Callebaut Belgain Chocolate kullanılırken çikolatalar, pastalar sofistike bir ortamda farklı çay ve kahve çeşitleriyle ikram ediliyor. Catering hizmeti de veren Ma Jolie, lezzet ve görsellikte yüksek standartlarından ödün vermezken erişilebilir fiyatlarıyla özel sipariş pastalarda da tercih edilir bir adres haline geldi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT