Pazar Kahvaltılarının En Lezziz Durağı; The Market!

Pazar Kahvaltılarının En Lezziz Durağı; The Market!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pazar Kahvaltılarının En Lezziz Durağı; The Market!

İstanbul’un incisi Boğaz’da farklı lezzetlerin keyifli dakikalarla buluştuğu The Market, birçok yöresel ve doğal lezzetin yanı sıra leziz pidelerini kahvaltı sofrasında buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 26, 2014

İstanbul’un incisi Boğaz’da farklı lezzetlerin keyifli dakikalarla buluştuğu The Market, birçok yöresel ve doğal lezzetin yanı sıra leziz pidelerini kahvaltı sofrasında buluşturuyor.

Sabah kahvaltısında Boğaz manzarası eşliğinde keyifli saatler yaşamak isteyenler için “The Market”, sahip olduğu eşsiz konumun ayrıcalığını oldukça iddialı olduğu zengin mönüyle birleştirerek sizleri müthiş bir kahvaltı keyfine davet ediyor. Süzme balından, Antakya kırma zeytinine, manda kaymağından, hellimli ve fıstıklı sucuğuna, ceviz reçelinden tadına doyulmayan pidelerine kadar birçok yöresel ve doğal lezzet The Market’in geleneksel kahvaltı sofrasında buluşuyor.

İthal peynir çeşitlerinden “Grana Padano”,“Hardallı Gouda”, “Buffalo Mozarella” gibi lezzetlerin yanı sıra, kendi karışımları olan cevizli tulum peyniri ve tadının mozarella peynirine benzerliğiyle dikkat çeken burgu peynirleri, The Market’in kahvaltı menüsünde en çok dikkat çeken tatlar arasında yer alıyor. Alışılmış tatların yanı sıra sabah kahvaltısında pide servisiyle kahvaltıya farklı bir bakış açısı getiren The Market; yaprak denilen lokum etli pidesi, tiftik diye adlandırılan parça etli pidesi, ıspanaklı pidesi ve diğer birçok çeşidiyle Pazar kahvaltılarının en keyifli ve leziz adresleri arasında yer alıyor. Yüzde yüz dana etinden yaptırılan ve kendi imalatları olan rezeneli, hardallı ve paprikalı sosisleri, hellim peynirli ve fıstıklı sucukları, her damak zevkine uygun farklı malzemelerle hazırlanan omlet çeşitleri ise sofralarda lezzet şöleni yaratırken öte yandan hem göze hem de damaklara hitap ediyor.

Kahvaltıda yeni bir soluk ve tat arayan herkese özel çeşitleriyle The Market’in; portakallı zeytin, Van otlu peynir, Trakya keçi peyniri, örgü peynir gibi yöresel peynir çeşitlerinin ve birçok leziz tatların da bulunduğu serpme kahvaltı seçenekleri ortalama 45 – 55 TL’ye, Boğaz manzarası eşliğinde kahvaltı yapmak isteyen herkesi bekliyor.

Tasarımlarına yansıttığı modern, keyifli ve minimalist çizgilerle farklı bir bakış açısı sunan The Market, sahip olduğu eşsiz konumuyla dünya mutfaklarından farklı damak tatlarını kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerinin beğenisine sunuyor.

The Market şarküteride ithal ve yerli lezzetler bir arada

The Market’in bu eşsiz lezzetlerinin keyfini evinde de sürmek isteyen misafirler ise şarküteri reyonundan sevdikleri tatları satın alabiliyorlar. Mekânın önünde yer alan iskelede kapasite sınırlaması olmadan tüm yat ve teknelere şarküteri hizmeti de veren “The Market”in menüsü dışında şarküteri bölümünde de kahvaltılık ürünler ve daha birçok lezzet satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT