Pazar Keyfini 'Mia Mensa' ile Yaşayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pazar Keyfini 'Mia Mensa' ile Yaşayın

Mia Mensa” 15 Ocak’ tan itibaren Pazar günleri 11:00 – 14:00 saatleri arasında sizleri büyüleyici manzarası ve kış bahçesi eşliğinde brunch keyfine davet ediyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 18, 2012

18.01.2012

Mia Mensa, 1994’ ten bu yana damaklarda yer etmiş İtalyan mönüsünün yanı sıra her ay değişen spesiyal mönüsü ile de Akdeniz ve Dünya mutfaklarından lezzetli tatlar sunuyor. Kahverengi ve beyaz tonlarının hakim olduğu mekanda, sadeliği ön plana çıkarttığı şık dekorasyonu, farklı tarzı, sıcak ambiyansı ile mekanın mobilyası ve zemin kaplamalarında kullanılan onlarca yıllık ahşap ise mekana ayrı bir renk ve sıcaklık katıyor. Mekanın yeni kış bahçesi, kışın soğuk günlerini İstanbul’ un en güzel manzarası ve Mia Mensa lezzetleriyle ısıtıyor. Sadeliğin ve konforun buluştuğu kış bahçesinin dekorasyonunda küçük dokunuşlar, Mia Mensa’ nın genel konseptini taşıyor.

Pazar günleri saat 11:00 - 14:00’ a kadar sunduğu açık büfe brunch seçeneğiyle boğaz manzarasının keyfini sürmek isteyenlere özel, her damak zevkine hitap eden seçkin tatlardan oluşan, lezziz taze ekmekleri, italyan salamları, ev yapımı reçelleri ve yöresel peynirleri ile keyifli bir pazar geçirmek isteyenleri Kuruçeşme’ nin vazgeçilmezi olan “Mia Mensa” ya bekliyor.

“Mia Mensa” yeni kış bahçesinde sizleri brunch’ a bekliyor!

Mia Mensa Kuruçeşme
Adres:Muallim Naci Caddesi No: 64/C Kuruçeşme, İstanbul
Telefon:0212 263 42 14

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT