Pera Palace`dan Yaza Özel Günbatımı Kokteylleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pera Palace`dan Yaza Özel Günbatımı Kokteylleri

Serin geçen baharın ardından, yaz aylarını günbatımı eşliğinde, Pera Palace Hotel’in yepyeni yaz kokteylleriyle karşılıyoruz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 27, 2011

27.05.2011

Serin geçen baharın ardından, yaz aylarını günbatımı eşliğinde, Pera Palace Hotel’in yepyeni yaz kokteylleriyle karşılıyoruz.

İstanbul’un simge oteli Pera Palace Hotel, yaza yepyeni kokteylleri, özel limonata ve buzlu çay menüleriyle merhaba diyor. Serin geçen baharın ardından, yazın ilk günlerini açık havada, birbirinden ferahlatıcı kokteyllerle karşılamak için konuklarına farklı lezzetler hazırlayan Pera Palace, sizleri Haziran boyu terasta gün batımı keyfi yapmaya davet ediyor...

Tatlı kokteylleri sevenlerdenseniz Archers’ın muhteşem tadının ön planda olduğu Woo-Woo’yu veya kavun likörü ile votkanın güzel birlikteliğinden doğan Green Creeper’ı önerebiliriz. Meyvemsi tadlar için Fruity Sunrise, Strawberry Rocks, Warhol Crush mutlaka denenmeli. Yaz denince aklınıza ilk önce romlu kokteyller geliyorsa, New Orleans Hurricane tam size göre...

Pera Palace Hotel bu yaz, kokteylleriyle olduğu kadar, limonata ve buzlu çaylarıyla da iddialı. İçine rende kabuk karıştırılarak hazırlanan ev tipi klasik ve naneli limonata gibi gelenekselleşen lezzetlere; fesleğenli, passion meyveli ve çilekli limonataları da ekledik. Favorimiz ise; maydanozlu limonata! Yılın limonatası olmaya aday Maydanozlu Limonata’yı, Pera Palace’ta mutlaka denemelisiniz.

Buzlu Çaylarla Serinleyin

Ronnefeldt çaylarıyla oluşturulan “Bazlu Çay Menüsü” de, Pera Palace Hotel misafirlerini bekliyor. Morgentau buzlu çayın müdavimi olabilir, zencefilli buzlu çayla sağlıklı bir biçimde günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

Hepsi birbirinden yaratıcı ve leziz kokteyllerin, limonata ve buzlu çayların keyfini çıkarmak, yaza ferah bir merhaba demek için, Haziran ayında Pera Palace Hotel’e uğramayı unutmayın...

Adres: Meşrutiyet Caddesi No:52 Tepebaşı Beyoğlu 34430 İstanbul
Telefon: 0212 377 40 00
Web: www.perapalace.com
Faks: 0212 377 40 77

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT